Aynen valla, fazlası hem sıkıyor hem de geriye dönüp izlesen bi ton dert.En ideal 70 bölümden iki sezon.BH tadı kaçmıştı Nihal gelince ama yine de izletiyordu kendini.
![]()
Aynen valla, fazlası hem sıkıyor hem de geriye dönüp izlesen bi ton dert.En ideal 70 bölümden iki sezon.BH tadı kaçmıştı Nihal gelince ama yine de izletiyordu kendini.
![]()
Gebereydi keşke.Aynen valla, fazlası hem sıkıyor hem de geriye dönüp izlesen bi ton dert.Aklımdan geçenler toplanmış cümlede resmen, beyin kanaması geçirince de ne sevinmiştim ha.
![]()
Ne bayram ederdim.Gebereydi keşke.
Yasak Elma'yı baştan izlemek istiyordum bu yaz ama ilk 3 sezonu izlerim sadece.![]()
İstikrarlı izlemiyormuşsun işte, sende baştan başla tam izle. .ssNe bayram ederdim.
İzlediğim bir diziyi istikrarlı bir şekilde izleyemediğimden onu da yapamazdım. Sana şimdiden keyifli seyirler.![]()
Daha başlayacağım 1 devam etmem gereken 2 dizi var. Ve bunların gerisi de gelecek.İstikrarlı izlemiyormuşsun işte, sende baştan başla tam izle. .ss
Ohoo senin işin zor bırak dağınık kalsın.Daha başlayacağım 1 devam etmem gereken 2 dizi var. Ve bunların gerisi de gelecek.Bu ara zaten Medyapım dizilerini sahne sahne izledim. İlk 2 sezon ve 3. sezonunda bir kısmı var.
![]()
Aynen öyle, TV'dekilerin hallolduğu yeter bana.Ohoo senin işin zor bırak dağınık kalsın.![]()
TV'de çok mu yoğunsun?Aynen öyle, TV'dekilerin hallolduğu yeter bana.![]()
Yok ya birkaç aydır düzenli izlediğim 3 dizi var. Onun haricinde yine düzenli gidebilirsem Menajerimi Ara olacak.TV'de çok mu yoğunsun?![]()
Hangi diziler bunlar?Yok ya birkaç aydır düzenli izlediğim 3 dizi var. Onun haricinde yine düzenli gidebilirsem Menajerimi Ara olacak.![]()
Yasak Elma, Sadakatsiz, Akrep 🦂Hangi diziler bunlar?![]()
Entrikanın dibine vuruyorsun yani. .ssYasak Elma, Sadakatsiz, Akrep 🦂![]()
Hem de en dibine.Entrikanın dibine vuruyorsun yani. .ss
Aaa niye sıksın o da bir temel ihtiyaç.Hem de en dibine.Şimdi fark ettim de haftada neredeyse 6 buçuk saat entrika sıkmıyor.
![]()
Tabi orası da doğru. Kaos ve entrika olmadan yaşayamıyorum.Aaa niye sıksın o da bir temel ihtiyaç.![]()
Aynı ben.Tabi orası da doğru. Kaos ve entrika olmadan yaşayamıyorum.![]()