Ender ben olduğum için senin bu olman mümkün değil.
Eee yaş olarak büyük olduğunu kavuş ediyorsan no problemEnder ben olduğum için senin bu olman mümkün değil.
Karakter olarak büyüklüğü kabul ediyorum çatla.Eee yaş olarak büyük olduğunu kavuş ediyorsan no problem
Şov yapma zamanıKarakter olarak büyüklüğü kabul ediyorum çatla.
Hayatım şov.
Sana haddini bildirirken benHayatım şov.
Tatlım o kırmızılı sensin bu videoda dikkatini çekerim.
ne mana sen sıskasın ender gibi bir kere.ssTatlım o kırmızılı sensin bu videoda dikkatini çekerim.
Burada fiziğe değil malamat edene bakıyoruz, ee sen beni malamat edemeyeceğine göre doğal olarak o kırmızılı olmaktan başka çaren yok.ne mana sen sıskasın ender gibi bir kere.ss
ay hoşt nasıl bir hayal dünyan varBurada fiziğe değil malamat edene bakıyoruz, ee sen beni malamat edemeyeceğine göre doğal olarak o kırmızılı olmaktan başka çaren yok.
Hayal dünyan senin var, benimkiler tamamen gerçek.ay hoşt nasıl bir hayal dünyan var
tıp bilimi bu mesajların karşısında çaresiz 😱Hayal dünyan senin var, benimkiler tamamen gerçek.
Tıpı bilmem de senin çaresizliğin kesin.tıp bilimi bu mesajların karşısında çaresiz 😱
Seni de böyle zort ediyordukTıpı bilmem de senin çaresizliğin kesin.
Şekerim zort etmek benim, zortlamak senin işin. Çekilebilirsin.
kıza engin oğlanı incelemek için muhteşem yüzyıl mı izliyorsun sen ne o öyle çekilebilirsin falanŞekerim zort etmek benim, zortlamak senin işin. Çekilebilirsin.
Benim gibi Queenler senin gibi vasıfsızlara böyle hitap eder.kıza engin oğlanı incelemek için muhteşem yüzyıl mı izliyorsun sen ne o öyle çekilebilirsin falan
nerenin Queenisin sen be 😱Benim gibi Queenler senin gibi vasıfsızlara böyle hitap eder.