Emre Ozansoy
Moderatör
En az 3 - 4 bölüm gitmeli bir şekilde. Yoksa çok saçma olur.Umarım hapishaneden hemen çıkarmak gibi bir hata yapmaz senaristler, çok iyi gidiyor şu an.![]()
En az 3 - 4 bölüm gitmeli bir şekilde. Yoksa çok saçma olur.Umarım hapishaneden hemen çıkarmak gibi bir hata yapmaz senaristler, çok iyi gidiyor şu an.![]()
Aynen öyleNo-name olmasın da kim olursa olsun.![]()
Evet yaYıldız başladı hayat hikayesini anlatmaya.![]()
Ben de çok merak ettimÇok merak ettim kim acaba![]()
Evet yaBu gözler Şahika’yı temizlik yaparken de görecek miydi ya.![]()
Adam daha ilk gün belli etmişti bunları saf dışı edeceğiniHasan Ali Bey minnoş görünüp resmen ortalığı karıştırdı. 😱
Aynen yaaBu hasan aliğğ bey ne yapıyor yaaaa
Valla ya 😱Hasan Ali bey şeytana pabucunu ters giydirecek. 😱
😱Hasan Ali Bey minnoş görünüp resmen ortalığı karıştırdı. 😱
Ben bir ara izlemedim eski tadı yok diye ne bileyim be.Adam daha ilk gün belli etmişti bunları saf dışı edeceğini![]()
20 dakika falan durdular.Umarım hapishaneden hemen çıkarmak gibi bir hata yapmaz senaristler, çok iyi gidiyor şu an.![]()
Defalarca dile getirmiştiBen bir ara izlemedim eski tadı yok diye ne bileyim be.![]()
Şom ağızlıUmarım hapishaneden hemen çıkarmak gibi bir hata yapmaz senaristler, çok iyi gidiyor şu an.![]()
Kaçırmışım demek.Defalarca dile getirmişti![]()
Harbi ya. Bari 1 bölüm daha sürseydi, bu kadar çabuk beklemiyordum.Şom ağızlı![]()
Şom ağızlıUmarım hapishaneden hemen çıkarmak gibi bir hata yapmaz senaristler, çok iyi gidiyor şu an.![]()