Endo'm ya
Ne varmış gerçek bir KADIN varsa o da Yıldız Yılmaz'dır.Nee? Kadın'ın kitlesine mi göz dikti yoksa? @xBUGRAx @Aserat @seramoney @serhatt @Özgür @alperuz @Bully @Dosi @Forumdash @Emre Ozansoy
Salı mı yazmışlarNee? Kadın'ın kitlesine mi göz dikti yoksa? @xBUGRAx @Aserat @seramoney @serhatt @Özgür @alperuz @Bully @Dosi @Forumdash @Emre Ozansoy
Allah'ım bu günleri de mi görecektim ya rabbimNe varmış gerçek bir KADIN varsa o da Yıldız Yılmaz'dır.
Bir yanlışlık olmuştur.Nee? Kadın'ın kitlesine mi göz dikti yoksa? @xBUGRAx @Aserat @seramoney @serhatt @Özgür @alperuz @Bully @Dosi @Forumdash @Emre Ozansoy
sen git önce mesaj kutunu sıfırlaNee? Kadın'ın kitlesine mi göz dikti yoksa? @xBUGRAx @Aserat @seramoney @serhatt @Özgür @alperuz @Bully @Dosi @Forumdash @Emre Ozansoy
Bir de Halitcan'a şöyle güzel bir cici baba gelse tadından yenmez.Allah'ım bu günleri de mi görecektim ya rabbim
Ne varmış gerçek bir KADIN varsa o da Yıldız Yılmaz'dır.
Salı mı yazmışlar
Son zamanlarda reytingleri düşmüştü zaten, aklıma gelmedi değil.Bir yanlışlık olmuştur.
Ama dizinin Salı'ya gelip Kadın'ın yerini alma ihtimali üzdü demek seni.
Aslında salı olsa güzel olur Hekimoğlu'yla birlikte kardeş kardeş zirveye kurulurlar. @alperuz
Son zamanlarda reytingleri düşmüştü zaten, aklıma gelmedi değil.
Geçen kadın finalini kaç saat sürdü diye foxun sitesinden bakayım dedim ama kadın yerine yasak elma yazmışlar. Yapımlar ayni olduğundan mıdır nedir çok karıştırıyorlar ikisiniNee? Kadın'ın kitlesine mi göz dikti yoksa? @xBUGRAx @Aserat @seramoney @serhatt @Özgür @alperuz @Bully @Dosi @Forumdash @Emre Ozansoy
Kadından çok izlenir salıNee? Kadın'ın kitlesine mi göz dikti yoksa? @xBUGRAx @Aserat @seramoney @serhatt @Özgür @alperuz @Bully @Dosi @Forumdash @Emre Ozansoy
Sen çok şaapma yine de, uğursuzun tekisin sonuçta reytinglerimizi düşürmeNe varmış gerçek bir KADIN varsa o da Yıldız Yılmaz'dır.
Yok yok 4. sezon garantiyse gerçek yüzümü gösterebilirim artık. Sevmeme rolünden sıkılmaya başlamıştım.Sen çok şaapma yine de, uğursuzun tekisin sonuçta reytinglerimizi düşürme
Bu iki yüzlülüğün midemi bulandırıyorYok yok 4. sezon garantiyse gerçek yüzümü gösterebilirim artık. Sevmeme rolünden sıkılmaya başlamıştım.
Kalite yönünden cebinden çıkarırSon sezonundan belki fakat ilk 2 sezonda aldığı oranların yanına bile yaklaşamaz. Özeti bile 8-9 reyting alıyordu bir ara 🙄
Kadın'sız Salı'ya Jet Sosyete'yi koysan o bile zirveye kurulur o kadar boş bir gün yani.Aslında salı olsa güzel olur Hekimoğlu'yla birlikte kardeş kardeş zirveye kurulurlar. @alperuz
Kendi gününde yarısını zar zor alıyor.Kadından çok izlenir salı
Abartmaya gerek yok, daha bu hafta 8.91 aldı 🙄Kadın'sız Salı'ya Jet Sosyete'yi koysan o bile zirveye kurulur o kadar boş bir gün yani.
Kendi gününde yarısını zar zor alıyor.