Emre Ozansoy
Moderatör
'Çat, çat...' gidiyor herkes. EnYıl olduğu sürece hiç bir şey olmaz Şahika'ya çok güzel darbe oldu, Leyla gıcığına da iyi oldu.
Yıldız'ın Leyla ile konuşurkenki tepkileri@alperuz @Emre Ozansoy Yıldız 'dan sonra ne isteyecek bakalım yılan Ender?
Yıldız'ımı daha 1 sezon daha izleyeceğiz inş (4. sezon da olacak gibi ya) @Emre OzansoyYıldız'ın Leyla ile konuşurkenki tepkileri
Yıldız'ımı daha 1 sezon daha izleyeceğiz inş (4. sezon da olacak gibi ya) @Emre Ozansoy
Olmalı, hatta Zerrin geri gelsin. Müzeyyen de çıksın gelsin... Asuman da gelsin.. Zeynep'te gelsin... İyice heyecan artar.
Leyla hemen kötü olmayı seçti, demek ki sen de şeytanmışsın! 😉😉Yıldız'ın Leyla ile konuşurkenki tepkileri
Leyla hemen kötü olmayı seçti, demek ki sen de şeytanmışsın! 😉😉
EnYıl en harikaGereksiz, boş bir karakter... Şahika'yı daha ön plana çıkarma çabaları, ama hiç bir şey EnYıl önünde duramaz. 'Çat, çat...' gider hepsi.
@alperuz Yıldız'ın tacını getirin! ? #YasakElma yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi 20.00'de FOX'ta. @yasakelmaFOXGereksiz, boş bir karakter... Şahika'yı daha ön plana çıkarma çabaları, ama hiç bir şey EnYıl önünde duramaz. 'Çat, çat...' gider hepsi.
Yakında belli olacak ama olacak gibi 4. SezonOlacakmı 4.sezon
@alperuzGereksiz, boş bir karakter... Şahika'yı daha ön plana çıkarma çabaları, ama hiç bir şey EnYıl önünde duramaz. 'Çat, çat...' gider hepsi.
İnşallah gelmezler, uyuz oluyorum onlara. Kaknemler
Hayır çok güzellerdi onlar da ama hikayeleri bitti ve gitmek de istemişler aslında biraz.İnşallah gelmezler, uyuz oluyorum onlara. Kaknemler
İnşallah gelmezler, uyuz oluyorum onlara. Kaknemler
Öyle tepki görür ikisi d e gelecek inş yakında @alperuzZeynep değil de Alihan gelsin, eski karısına Ender'e destek olsun biraz...
Alihan gelmez Onur çok yoğun, belki Zeynep gelir ama hiç ihtimal vermiyorum.Zeynep değil de Alihan gelsin, eski karısına Ender'e destek olsun biraz...
Nereleri güzeldi ya... Gittikleri gibi reytingimiz arttı, uyuz sekreter ve donuk patron çiftinden arındık gelmesinler bi daha diziye asla yakışmıyolardıHayır çok güzellerdi onlar da ama hikayeleri bitti ve gitmek de istemişler aslında biraz.
Dizimiz şimdi de çok güzel, hiç bozmadı ama onlar da çok iyiydi kabul et ki bazen onlarla da reytingler artmıştı.. şimdi de oranlarımız süper naza r değmesin konuk gelsinler 1 bölüm , inş gelecekler deNereleri güzeldi ya... Gittikleri gibi reytingimiz arttı, uyuz sekreter ve donuk patron çiftinden arındık gelmesinler bi daha diziye asla yakışmıyolardı