Ne diye
Ne diye
Her bölümden sonra giriyor ya ve güya kimse izlemiyor (!)
Onlar gülmese de ayakta diziBölümü beğenmişler işte be güldük yazmışlar.
"Yıldız Argun" oradaki bütün karakterlerden daha komik (Gizem hariç)
Kötü kadro kısmından sonra okumayı bıraktığım için ciddiye almıyorum.
Jet Sosyete'yi izledin mi hayır. O zaman bu kıyaslama geçersiz.Diziden resmen entrika fışkırıyor Jet Sosyete'den daha komik bir bölümdü, antiler çatır çatır çatlasın
Şahika Ekinci kötülükte Yasemin Saylan'ı sollamaya and içmiş.
Bu kadar laf söylüyorsun ya sen yakında Yasak Elma’yı da izlemeye başlarsın.Kötü kadro kısmından sonra okumayı bıraktığım için ciddiye almıyorum.
Jet Sosyete'yi izledin mi hayır. O zaman bu kıyaslama geçersiz.
Etsem şimdiye kadar merak ederdim ama bir şey olmadığına göre buradan size malzeme çıkmayacak.Bu kadar laf söylüyorsun ya sen yakında Yasak Elma’yı da izlemeye başlarsın.
Tükürdüğünü yalamayı seviyorsun ya. Aslında cidden izlesen sen de seversin komedisi falan harikaEtsem şimdiye kadar merak ederdim ama bir şey olmadığına göre buradan size malzeme çıkmayacak.
Ay yok Allah yazdıysa bozsun. 😱 Zaten Jet Sosyete, Kuzey Yıldızı ve yabancı dizilerim komedi boşluğumu dolduruyor sıkıntı yok.Tükürdüğünü yalamayı seviyorsun ya. Aslında cidden izlesen sen de seversin komedisi falan harika
Yabancı ne izliyorsun hiç görmedim konularda falan merak ettim.Ay yok Allah yazdıysa bozsun. 😱 Zaten Jet Sosyete, Kuzey Yıldızı ve yabancı dizilerim komedi boşluğumu dolduruyor sıkıntı yok.
Mom ve The Good Place. Yorum yazmıyorum kimse yok diye.Yabancı ne izliyorsun hiç görmedim konularda falan merak ettim.
Güzelse ben de başlarım The Good Place Netflix’te görmüştüm belki izlerim diyordum hatta.Mom ve The Good Place. Yorum yazmıyorum kimse yok diye.
Evet mutlaka izle ama sanırım son sezonu orada yokmuş o yüzden diğer yollara başvursan daha iyi olur.Güzelse ben de başlarım The Good Place Netflix’te görmüştüm belki izlerim diyordum hatta.