En çok sen uğraşıyorsun Serhat’la.Ben ne alaka gıııı 😱
En çok sen uğraşıyorsun Serhat’la.Ben ne alaka gıııı 😱
Kız serhat kim ender olmak kim 😱En çok sen uğraşıyorsun Serhat’la.
https://twitter.com/x/status/1133111774943895555Kız serhat kim ender olmak kim 😱
Tabi ki banahanginize inanıcaz acaba
Dallas ve Aşk-ı Memnu entrika konusunda getir götürümüzü yapar anca ki buraya Yiğit, Şahika, Kaya ve Leyla eklenmemiş en sade hali
EnYıl büyüktür Şahika arkadaşlar konu kapanmıştır ?
Boynuz kulağı geçermişDallas ve Aşk-ı Memnu entrika konusunda getir götürümüzü yapar anca ki buraya Yiğit, Şahika, Kaya ve Leyla eklenmemiş en sade hali
Boynuz demişken Adnan Ziyagil'in boynuzlarına burdan selam olsunBoynuz kulağı geçermiş
Halit’in kayıp bebeği bulup gelmesi, Şahika’nın kurduğu düzenin yavaş yavaş yıkılmasına yol açarken, Şahika yeni bir plan geliştirir. Ender ve Yıldız güç birliği yaparak Şahika’nın foyalarını ortaya çıkarmaya çalışırlar. Halit oğlundan ayrı kalmayacağını herkese ilan edip, Yıldız’ı yalıya geri çağırır. Ancak Yıldız, ilişkisiyle ilgili nihai kararı vermiştir.
En çok sen uğraşıyorsun Serhat’la.
Boynuz kulağı geçermiş
Halit Bunamış biz 5.kadını alır diye beklerken 4.eşine dönüyor resmen skandal 😱 @Çiğdem @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Gizmen @kerem @mrt-06 @Bully @ozmoturk @dreamy @turkuazz'Mucize Doktor' gibi Yasak Elma için de ayrı bir kategori açılmalı.@mrt-06
oh olsun Şahika'ya
Verecek cevabın yok tabiGördüğün gibi cevabı sana vermedim atlama hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?