Bir anlasam.
Marmaranın entrika queeni demek istedin zaar.
Gülüyorum
Çok gerçekçi olmuşBen de kahkaha atıyorum.
Bir anlasam.
Marmaranın entrika queeni demek istedin zaar.
Gülüyorum
Çok gerçekçi olmuşBen de kahkaha atıyorum.
Sen de bu pavyonun tuvaletini bekliyormuşsun yan yalıdan söylediler.
sen de pavyonun arkasındaki yataklı yerlerde görülmüşsün, şimdi bnm bayramlık ağzımı açtırma kenarın dilberiSen de bu pavyonun tuvaletini bekliyormuşsun yan yalıdan söylediler.
Oralarda öyle yerler olduğunu bile senden duydum demek ki tecrübe ettin.sen de pavyonun arkasındaki yataklı yerlerde görülmüşsün, şimdi bnm bayramlık ağzımı açtırma kenarın dilberi
bu numaralar bana sökmez cart kaba kayat sanaOralarda öyle yerler olduğunu bile senden duydum demek ki tecrübe ettin.
Aaa açsan ne olur senden mi korkacağım hoşt.
Aaa hadi oradan ne numarası??bu numaralar bana sökmez cart kaba kayat sana
İspanyol halkı dizi tercihiyle @Aserat ı köfte gibi kızartıp biber gibi patlatmışAaa hadi oradan ne numarası??
Hem zirvede hem dillerdeyiz. #busevdabitmezİspanyol halkı dizi tercihiyle @Aserat ı köfte gibi kızartıp biber gibi patlatmış@Carpe Diem @Dosi @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Hobbit @batuhankaralar @offensive
https://twitter.com/x/status/1755161927213309965
Oğluşuyla çantasını kombinlemek tam bir yasak elma hareketiHem zirvede hem dillerdeyiz. #busevdabitmez
Boşuna sevmedik.Oğluşuyla çantasını kombinlemek tam bir yasak elma hareketi
Doğruuuuuu.Ne özenmişsin ne
Kendi alnımın teriyle kazanmak mottom kudurrr.Aaaa yine senin hayat motton
Heyatım her gün düştüğün yer senin sen olsan şaşırmazdı kimse 😂😂Kendi alnımın teriyle kazanmak mottom kudurrr.
Beni bilmem de senin tuvaletini beklediğin yermiş diyorlar.Heyatım her gün düştüğün yer senin sen olsan şaşırmazdı kimse 😂😂
Lağıma düşersin dikkat etBeni bilmem de senin tuvaletini beklediğin yermiş diyorlar.
Senin olduğun her yer ona eşit zaten.Lağıma düşersin dikkat et
Daha belanı bulmadın, erken konuşmaSenin olduğun her yer ona eşit zaten.
Sen bana hiçbir şey yapamazsın bunca senedir öğrenemedin mi?Daha belanı bulmadın, erken konuşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?