Emre Ozansoy
Moderatör
Bir anlasam.Eeee niye diziden çıktı o zaman?!!!!!
Bir anlasam.Eeee niye diziden çıktı o zaman?!!!!!
Sen ne ara sarışın mavi gözlü oldun🤣
Eeee niye diziden çıktı o zaman?!!!!!
Kayserili meloş teyze ve Marmara bölgesinin aşüfte si serhat atışırken @12.Adam @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturkBir anlasam.
Marmaranın entrika queeni demek istedin zaar.Kayserili meloş teyze ve Marmara bölgesinin aşüfte si serhat atışırken @12.Adam @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
Aaaa gerçek hayatta çağatayı kapmış sen de ağla @eemre @Carpe Diem @Angelica teselli etsin seni @Dosi ile @Yakamoz-Asi de sinsi sinsi kenardan güler sana @ozmoturk @12.AdamMarmaranın entrika queeni demek istedin zaar.
Aaa karısı ağlasın ben ne ağlayacağım.Aaaa gerçek hayatta çağatayı kapmış sen de ağla @eemre @Carpe Diem @Angelica teselli etsin seni @Dosi ile @Yakamoz-Asi de sinsi sinsi kenardan güler sana @ozmoturk @12.Adam
Aaaa gerçek hayatta çağatayı kapmış sen de ağla @eemre @Carpe Diem @Angelica teselli etsin seni @Dosi ile @Yakamoz-Asi de sinsi sinsi kenardan güler sana @ozmoturk @12.Adam
Ben de kahkaha atıyorum.Gülüyorum
Sen ne ara sarışın mavi gözlü oldun🤣
Bir anlasam.
Aaa karısı ağlasın ben ne ağlayacağım.
Gülüyorum
Metres burada Zehra ablamı dinlemediği için şimdi daha büyük metres oldu farklı dizideBen de kahkaha atıyorum.
Beter olsun.Metres burada Zehra ablamı dinlemediği için şimdi daha büyük metres oldu farklı dizide
Rüyanda zaar.
Behlül ün düğün günü Bihter gibi olasıcaRüyanda zaar.
Bedduan sana dönsün inş.Behlül ün düğün günü Bihter gibi olasıca
Tehlikeli işlere giren sensinBedduan sana dönsün inş.
İnsanlar buna sevk ediyorsa ben ne yapabilirim.Tehlikeli işlere giren sensin
Her sevki şevkle kabul edersen böyle adın çıkarİnsanlar buna sevk ediyorsa ben ne yapabilirim.
Adımın çıktığı yok da senin algı ve iftiralarına çanak tutmak da benim hatam olsun.Her sevki şevkle kabul edersen böyle adın çıkar
Sanalda tanıdığım birinden ne kuyruk acım olsunAdımın çıktığı yok da senin algı ve iftiralarına çanak tutmak da benim hatam olsun.
Bu "adın çıktı" lafı sana neden zevk veriyor bu denli onu da anlamadım. Muhtemelen büyük bir kuyruk acın var.
Benden demedim zaten kendi hayatından birinden.Sanalda tanıdığım birinden ne kuyruk acım olsun