Zavallı Caner.kumru & caner
Zavallı Caner.kumru & caner
Ender inanmaz pesine düserNeeeeee
Ender inanmaz pesine düser
Neeeeee
@serhatt da @MasacRE den çocuk yapıp @Maskeli Fedai ye kakalamıştı böyle ya da @Özgür e de iteklemiş olabilirnE? 😱 bebek Caner'in üstüne mi kaldı? 😱
@serhatt da @MasacRE den çocuk yapıp @Maskeli Fedai ye kakalamıştı böyle ya da @Özgür e de iteklemiş olabilir@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk @Zeyno @Cervantes @DarkLegenD @12.Adam
Ben @Maskeli Fedai ya da @Özgür diyorum ama serhat söz konusu ise 1 düzine kişi daha olabilir muhtemelTelefondaki forumdan kim oluyor simdi
Uydurma tam tersi olmuştu.@serhatt da @MasacRE den çocuk yapıp @Maskeli Fedai ye kakalamıştı böyle ya da @Özgür e de iteklemiş olabilir@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk @Zeyno @Cervantes @DarkLegenD @12.Adam
Stratejik akreplerle uğraşanın sonu böyle olur işte.julia pert
nE? 😱 bebek Caner'in üstüne mi kaldı? 😱
Bencede akıllı kadındır o
Telefondaki forumdan kim oluyor simdi
kız şöyle bir yorum gördüm akrabalık ilişkilerini hesaplarken beynmi yandı 😱 murat soner bu bebeğe özel video çekmeliStratejik akreplerle uğraşanın sonu böyle olur işte.
Zehroş gelip bu sefer de Yıldırımların soyağacını çekmeli.kız şöyle bir yorum gördüm akrabalık ilişkilerini hesaplarken beynmi yandı 😱 murat soner bu bebeğe özel video çekmeli@Dosi @Zeyno @cookies @Özgür @batuhankaralar @Aserat @The_Erinch
Yıldız Su Teyze, Yıldız Üvey Anaanne, Doğan dede, Ender Üvey Hala, Handan Anaanne Caner Üvey baba, Julia da Hala mı olacak şimdi
Zehra da sana özendi ego da metres olmuş yaşlı bir adama sen ve @Forumdash a benziyorlarZehroş gelip bu sefer de Yıldırımların soyağacını çekmeli.
kız şöyle bir yorum gördüm akrabalık ilişkilerini hesaplarken beynmi yandı 😱 murat soner bu bebeğe özel video çekmeli@Dosi @Zeyno @cookies @Özgür @batuhankaralar @Aserat @The_Erinch
Yıldız Su Teyze, Yıldız Üvey Anaanne, Doğan dede, Ender Üvey Hala, Handan Anaanne Caner Üvey baba, Julia da Hala mı olacak şimdi
Teyzoş @serhatt ile @MasacRE nin yazışması gündem olmuşHasta hasta beni güldürüyorsun emre ya
Teyzoş @serhatt ile @MasacRE nin yazışması gündem olmuş
https://twitter.com/x/status/1643974230390743041
Parlaklardan umduğunu bulamadı napsın.Zehra da sana özendi ego da metres olmuş yaşlı bir adama sen ve @Forumdash a benziyorlar
Haklı bir isyan ama sevgilim kütük değil.Teyzoş @serhatt ile @MasacRE nin yazışması gündem olmuş
https://twitter.com/x/status/1643974230390743041
6 sezon olmuş laaa, 🤭🤭🤭🤭Tutmayacak bence en fazla 10 bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?