Zavallı Caner.kumru & caner
Zavallı Caner.kumru & caner
Ender inanmaz pesine düserNeeeeee![]()
Ender inanmaz pesine düser
Neeeeee![]()
@serhatt da @MasacRE den çocuk yapıp @Maskeli Fedai ye kakalamıştı böyle ya da @Özgür e de iteklemiş olabilirnE? 😱 bebek Caner'in üstüne mi kaldı? 😱
@serhatt da @MasacRE den çocuk yapıp @Maskeli Fedai ye kakalamıştı böyle ya da @Özgür e de iteklemiş olabilir![]()
@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk @Zeyno @Cervantes @DarkLegenD @12.Adam
Ben @Maskeli Fedai ya da @Özgür diyorum ama serhat söz konusu ise 1 düzine kişi daha olabilir muhtemelTelefondaki forumdan kim oluyor simdi![]()
Uydurma tam tersi olmuştu.@serhatt da @MasacRE den çocuk yapıp @Maskeli Fedai ye kakalamıştı böyle ya da @Özgür e de iteklemiş olabilir![]()
@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk @Zeyno @Cervantes @DarkLegenD @12.Adam
Stratejik akreplerle uğraşanın sonu böyle olur işte.julia pert
nE? 😱 bebek Caner'in üstüne mi kaldı? 😱
Bencede akıllı kadındır o
Telefondaki forumdan kim oluyor simdi![]()
kız şöyle bir yorum gördüm akrabalık ilişkilerini hesaplarken beynmi yandı 😱 murat soner bu bebeğe özel video çekmeliStratejik akreplerle uğraşanın sonu böyle olur işte.![]()
Zehroş gelip bu sefer de Yıldırımların soyağacını çekmeli.kız şöyle bir yorum gördüm akrabalık ilişkilerini hesaplarken beynmi yandı 😱 murat soner bu bebeğe özel video çekmeli@Dosi @Zeyno @cookies @Özgür @batuhankaralar @Aserat @The_Erinch
Yıldız Su Teyze, Yıldız Üvey Anaanne, Doğan dede, Ender Üvey Hala, Handan Anaanne Caner Üvey baba, Julia da Hala mı olacak şimdi![]()
Zehra da sana özendi ego da metres olmuş yaşlı bir adama sen ve @Forumdash a benziyorlarZehroş gelip bu sefer de Yıldırımların soyağacını çekmeli.![]()
kız şöyle bir yorum gördüm akrabalık ilişkilerini hesaplarken beynmi yandı 😱 murat soner bu bebeğe özel video çekmeli@Dosi @Zeyno @cookies @Özgür @batuhankaralar @Aserat @The_Erinch
Yıldız Su Teyze, Yıldız Üvey Anaanne, Doğan dede, Ender Üvey Hala, Handan Anaanne Caner Üvey baba, Julia da Hala mı olacak şimdi![]()
Parlaklardan umduğunu bulamadı napsın.Zehra da sana özendi ego da metres olmuş yaşlı bir adama sen ve @Forumdash a benziyorlar![]()
6 sezon olmuş laaa, 🤭🤭🤭🤭Tutmayacak bence en fazla 10 bölüm![]()