Kimse koca sevdamı sorgulamasın.Serhatın koca sevdasını geçti handan ın araba sevdası
https://twitter.com/x/status/1589689675455033344
Kimse koca sevdamı sorgulamasın.Serhatın koca sevdasını geçti handan ın araba sevdası
https://twitter.com/x/status/1589689675455033344
Sen kadın mısın?İşte kadınlık tam o noktada devreye giriyor, ben olsam kimselere kaptırmaz elimden kaçırmazdım.
Seni kaostan beslenen yılan seni sana istediğini vermeyeceğiz.@Alos vaziyet al burası karışacak
İlk defa hak veriyorum.
@serhatt vereceğini vermiş gibi sizin mesajlarda sana mesajı vermişSeni kaostan beslenen yılan seni sana istediğini vermeyeceğiz.
İlk defa hak veriyorum.
Sana vermiş gibi geldi üzerime alınmadım.@serhatt vereceğini vermiş gibi sizin mesajlarda sana mesajı vermiş
Ağzının payını verdim sana.@serhatt vereceğini vermiş gibi sizin mesajlarda sana mesajı vermiş
Arkadaş ortalık karıştırmaya yer arıyordu neyse ki ben haddini bildirdim ona ikili kombo yapınca şoktan çıkamaz artık.Ağzının payını verdim sana.
Ağzının payını verdim sana.
Gece yarısını geçti saat yine kudurdunuz teneşir paklıcak siziArkadaş ortalık karıştırmaya yer arıyordu neyse ki ben haddini bildirdim ona ikili kombo yapınca şoktan çıkamaz artık.@xemrexxx
Sete eski halitcan katılmış geçmiş sahnesi izleyeceğiz sanırımGeve yarısını geçti saat yine kudurdunuz teneşir paklıcak sizi
Aaa geber artık be. .ssGece yarısını geçti saat yine kudurdunuz teneşir paklıcak sizi
Seni teneşir bile paklayamaz.Gece yarısını geçti saat yine kudurdunuz teneşir paklıcak sizi
Ağzına sağlık.Seni teneşir bile paklayamaz.
Hadsizlere hadlerini bildirmeye geldim böyle olmuyor arkadaş yokluğumda baya coşmuş.Ağzına sağlık.
Aferin arada yap bunu.Hadsizlere hadlerini bildirmeye geldim böyle olmuyor arkadaş yokluğumda baya coşmuş.@xemrexxx
Domuz kanından sosis yapıyorlar ve kanları ayıklamıyorlar o yüzden covid 19 aşısı yapıyorlar 6 taneAferin arada yap bunu.
Küçük Halitcan sete gelmiş flashback sahnesi mi olcak acabaReyiz @serhatt 6 doz yaptır bence belki edeplenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?