Kimse koca sevdamı sorgulamasın.Serhatın koca sevdasını geçti handan ın araba sevdası
Kimse koca sevdamı sorgulamasın.Serhatın koca sevdasını geçti handan ın araba sevdası
Sen kadın mısın?İşte kadınlık tam o noktada devreye giriyor, ben olsam kimselere kaptırmaz elimden kaçırmazdım.![]()
Seni kaostan beslenen yılan seni sana istediğini vermeyeceğiz.@Alos vaziyet al burası karışacak![]()
İlk defa hak veriyorum.
@serhatt vereceğini vermiş gibi sizin mesajlarda sana mesajı vermişSeni kaostan beslenen yılan seni sana istediğini vermeyeceğiz.
İlk defa hak veriyorum.![]()
Sana vermiş gibi geldi üzerime alınmadım.@serhatt vereceğini vermiş gibi sizin mesajlarda sana mesajı vermiş![]()
Ağzının payını verdim sana.@serhatt vereceğini vermiş gibi sizin mesajlarda sana mesajı vermiş![]()
Arkadaş ortalık karıştırmaya yer arıyordu neyse ki ben haddini bildirdim ona ikili kombo yapınca şoktan çıkamaz artık.Ağzının payını verdim sana.![]()
Ağzının payını verdim sana.![]()
Gece yarısını geçti saat yine kudurdunuz teneşir paklıcak siziArkadaş ortalık karıştırmaya yer arıyordu neyse ki ben haddini bildirdim ona ikili kombo yapınca şoktan çıkamaz artık.@xemrexxx
Sete eski halitcan katılmış geçmiş sahnesi izleyeceğiz sanırımGeve yarısını geçti saat yine kudurdunuz teneşir paklıcak sizi![]()
Aaa geber artık be. .ssGece yarısını geçti saat yine kudurdunuz teneşir paklıcak sizi![]()
Seni teneşir bile paklayamaz.Gece yarısını geçti saat yine kudurdunuz teneşir paklıcak sizi![]()
Ağzına sağlık.Seni teneşir bile paklayamaz.![]()
Hadsizlere hadlerini bildirmeye geldim böyle olmuyor arkadaş yokluğumda baya coşmuş.Ağzına sağlık.![]()
Aferin arada yap bunu.Hadsizlere hadlerini bildirmeye geldim böyle olmuyor arkadaş yokluğumda baya coşmuş.@xemrexxx
Domuz kanından sosis yapıyorlar ve kanları ayıklamıyorlar o yüzden covid 19 aşısı yapıyorlar 6 taneAferin arada yap bunu.![]()
Küçük Halitcan sete gelmiş flashback sahnesi mi olcak acabaReyiz @serhatt 6 doz yaptır bence belki edeplenir![]()