2 saf yesinler birbirini.Zeynep aradan zengin saf kocayı kaptı
2 saf yesinler birbirini.Zeynep aradan zengin saf kocayı kaptı
Zeynep geçmişten deneyimli gibi o kadar saf değil2 saf yesinler birbirini.
Alihan gibi bir taşı kendinden boşatmış neresi akıllı?Zeynep geçmişten deneyimli gibi o kadar saf değil
Heyatım o yakışıklıydı peşinden koşan çok olur onunla mı uğraşacak sünepe engin iyidirAlihan gibi bir taşı kendinden boşatmış neresi akıllı?
İşte kadınlık tam o noktada devreye giriyor, ben olsam kimselere kaptırmaz elimden kaçırmazdım.Heyatım o yakışıklıydı peşinden koşan çok olur onunla mı uğraşacak sünepe engin iyidir
2 saf yesinler birbirini.
İki farklı bakış açısıZeynep ve Engin mi?Kardeşlerim'in son sezonu bile bu diziden kat be kat daha iyi, izleyicinin aklı ile dalga geçmekten başka bir şey yapmıyorlar.
Acaba bu dizi irlandada olsa ne entrikalar çevirir @xemrexxxİki farklı bakış açısı
Ender Marmara Denizi yerine okyanusa düşse bulunmazdı bence reyizzzzzAcaba bu dizi irlandada olsa ne entrikalar çevirir @xemrexxx
İrlanda denizine düşseEnder Marmara Denizi yerine okyanusa düşse bulunmazdı bence reyizzzzz
Benim bakış açım her zaman kazanır.İki farklı bakış açısı
Sen düş de kurtulalım ayol. .ssÖnce bir @serhatt ı düşür reyiz deneme olur
Ben ölmem kolay kolaySen düş de kurtulalım ayol. .ss
Bi sıkımlık canın var be hoşt. .ssBen ölmem kolay kolay
96 kilo insanım be ne bir sıkımlığıBi sıkımlık canın var be hoşt. .ss
Kofsun balon gibi bir iğne değdirdik mi söner gidersin.96 kilo insanım be ne bir sıkımlığı
Totomun kenarıyla yok ederim seniKofsun balon gibi bir iğne değdirdik mi söner gidersin.
Kaldırabilirsen o da.Totomun kenarıyla yok ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?