Emre Ozansoy
Moderatör
“Ben sadece köprüleri yakmam, altındaki nehri kurutur, üstüne beton döker bir de bina inşa ederim!” ? repliği geldi aklıma. ?
uydurma görüşütüğünüzü herkes biliyor
Soru mu bu, Ender tabii
@xBUGRAx afişimizi ve başrollerimizi güncelle bence. Malum mıymıntı çokbilmiş ve soğuknevale maviş kadrodan gitiEkli dosyayı görüntüle 58749
FOX'un Medyapım imzalı yeni dizisi Yasak Elma hakkında yorumlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.
Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Sevda Erginci ve Eda Ece'nin paylaştığı dizi yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
@xBUGRAx afişimizi ve başrollerimizi güncelle bence. Malum mıymıntı çokbilmiş ve soğuknevale maviş kadrodan giti
Konuyu ben açmışım vay be.Normalde açmam FOX dizilerini totem olarak.
Çıktı mı yeni afiş fotoğraf paylaştılar afişten önce diye ama çıkmadı.
tutarak herkes güzel bir ders verdi
Allahım rıhtımda patates kızartmayı düşünüyor, hayallerin bile fakir senin
Allahım rıhtımda patates kızartmayı düşünüyor, hayallerin bile fakir senin
Rıhtımda güneşlenirken hizmetçileri aşağılamayı vapurdan geçenlere hava atmayı tercih ediyorum
ay ben ne atıcam Aysel atsın parasını ben veririmVapurdakilere simit atarız alın fakirler diye.
ay ben ne atıcam Aysel atsın parasını ben veririm
Ayak işlerini hizmetçilere yaptırırım parayı basıp niye kendimi yorayımSen tuvalete bile gitmeyeceksin zaar kalkıp zengin olunca.
"Yeni afişimizden önce, çekim günümüzden bir kareyi sizle paylaşmak istedik. Muhteşem afişimiz de yolda." diye paylaştılar
Sen tuvalete bile gitmeyeceksin zaar kalkıp zengin olunca.
Kız destere dönünce @Harunnn60 da böyle olacakAyak işlerini hizmetçilere yaptırırım parayı basıp niye kendimi yorayım
Ben geri döndüm, şimdi onlar düşünsünKız destere dönünce @Harunnn60 da böyle olacakzaten @Çiğdem aynı Halit : adam 4. Karısını boşamadan 5. İle nişanlanıyor o sırada 6. Eş adayı geliyor diziye Çiğdem de en az 6 koca eskitir@Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @Aserat @Yiğitt @MasacRE @dreamy @turkuazz
https://twitter.com/x/status/1173698030081626113
fizik tedaviyle eskisinden iyi olucamÇolak kalmışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?