Evet @serhatt da evsiz kalmış @Forumdash victoria secret iç çamaşırlarına kadar el koyup atmış yalıdanDoğan, Ekin eşkiyasının fişini çekti
------
Ender yalıya veda etti @serhatt @cookies @xemrexxx @Bussy @Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan
Evet @serhatt da evsiz kalmış @Forumdash victoria secret iç çamaşırlarına kadar el koyup atmış yalıdanDoğan, Ekin eşkiyasının fişini çekti
------
Ender yalıya veda etti @serhatt @cookies @xemrexxx @Bussy @Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan
Oo süper yok mu hiç arkadaşı falan ayarla banaEniştenle dışarıdaydım yeni geldim.
Uydur uydur ipe diz.Evet @serhatt da evsiz kalmış @Forumdash victoria secret iç çamaşırlarına kadar el koyup atmış yalıdan
İç çamaşırlarını ne yapacak leş gibidir beeEvet @serhatt da evsiz kalmış @Forumdash victoria secret iç çamaşırlarına kadar el koyup atmış yalıdan
Evet kıyafetlerin ipte kalmış boğaza karşı görmüşlerUydur uydur ipe diz.
Bakarız.Oo süper yok mu hiç arkadaşı falan ayarla bana
@Forumdash napıcan karının iç çamaşırlarını hesap verİç çamaşırlarını ne yapacak leş gibidir bee
@serhatt enişte nasıl birisi kaç yaşında mesleği ne anlat birazBakarız.
Kurutma makinesi var yalımda öyle bir şey olması mümkün değil.Evet kıyafetlerin ipte kalmış boğaza karşı görmüşler
Evet @serhatt da evsiz kalmış @Forumdash victoria secret iç çamaşırlarına kadar el koyup atmış yalıdan
İç çamaşırlarını ne yapacak leş gibidir bee
Hiçbirini giymemişti Allah'tan. Seher yıldızı'ndan yeni toptan aldim dedi onları giyindi @serhatt@Forumdash napıcan karının iç çamaşırlarını hesap ver
İftiran batsın kör bunak. .ssHiçbirini giymemişti Allah'tan. Seher yıldızı'ndan yeni toptan aldim dedi onları giyindi @serhatt
ne iftirası bee??? az önce geçmişimden utanmıyorum demedin mi?İftiran batsın kör bunak. .ss
Ona değil ki lafım giymedi dedin ya ona diyorum.ne iftirası bee??? az önce geçmişimden utanmıyorum demedin mi?
Aaa konuşuruz bir ara.@serhatt enişte nasıl birisi kaç yaşında mesleği ne anlat biraz
Nasıl ya?Doğan, Ekin eşkiyasının fişini çekti
------
Ender yalıya veda etti @serhatt @cookies @xemrexxx @Bussy @Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan @Forumdash
OluurAaa konuşuruz bir ara.
Çekmedi yanlış alarmNasıl ya?
İyi bari bunak onları bırakmışsınHiçbirini giymemişti Allah'tan. Seher yıldızı'ndan yeni toptan aldim dedi onları giyindi @serhatt
Yalıya nasıl veda etti onu anlamadım.Çekmedi yanlış alarm
Çağatay'la zıtlaşınca kendi isteğiyle ayrıldı.Yalıya nasıl veda etti onu anlamadım.
Ekin'in fişini çekmemiş yani Doğan.Yalıya nasıl veda etti onu anlamadım.
Eşkiya Ekin'den kurtulamadık bi ıyyyhEnder ile birlikte Doğan'ı bitirin Ekin'cim. Bu arada o takım hiç yakışmamış, başka bir şey bulamamışlar mı.