Umrun olmamasına sevindim @Alos'un verdiği cevap sayesindeGeleceği düşünemem ben, hayat bir gündür o da bugündür mottosuyla yaşıyorum.
Kendimden başka kimseyi düşünmem ben yıllardır öğrenemediysen yazık...
Umrun olmamasına sevindim @Alos'un verdiği cevap sayesindeGeleceği düşünemem ben, hayat bir gündür o da bugündür mottosuyla yaşıyorum.
Kendimden başka kimseyi düşünmem ben yıllardır öğrenemediysen yazık...
Hadi sana bugünlük bu kadar yargı yeter git uyu.Umrun olmamasına sevindim @Alos'un verdiği cevap sayesinde
Kime ne cevap vermişim benUmrun olmamasına sevindim @Alos'un verdiği cevap sayesinde
ne yargısı??? @Alos'a gerçeği gösterdimHadi sana bugünlük bu kadar yargı yeter git uyu.
bana verdiğin cevapKime ne cevap vermişim ben
İftira atma çarpılırsın.ne yargısı??? @Alos'a gerçeği gösterdim
bana verdiğin cevapgördüğün gibi karının umru değilsin ummmmruuuuu!!!!
Bak adam beni senden iyi tanıyor ve senin oyunlarına gelmedi oh olsun sana.@serhatt herkes için öyle ki bana özel değilama senin gibi hadsiz bunaklara haddini bildirmek güzel oluyor
@serhatt herkes için öyle ki bana özel değilama senin gibi hadsiz bunaklara haddini bildirmek güzel oluyor
tmm kör kütük aşık etmişin yeni kurbanın belliBak adam beni senden iyi tanıyor ve senin oyunlarına gelmedi oh olsun sana.@Forumdash
neyin içine düştüğünü bilmiyorsunArkadaş dediğim kişiye o gözle bakmam@serhatt
Aynen öyle aramızı bozmaya çalışıyor aldırma şuna.Arkadaş dediğim kişiye o gözle bakmam@serhatt
Aynen Çağatay bana ne yaparsa yapsın şüphesiz kabulüm.
Yapmasa da kabulün benceAynen Çağatay bana ne yaparsa yapsın şüphesiz kabulüm.
Şüphen olmasın.Yapmasa da kabulün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?