Umrun olmamasına sevindim @Alos'un verdiği cevap sayesindeGeleceği düşünemem ben, hayat bir gündür o da bugündür mottosuyla yaşıyorum.
Kendimden başka kimseyi düşünmem ben yıllardır öğrenemediysen yazık...
Umrun olmamasına sevindim @Alos'un verdiği cevap sayesindeGeleceği düşünemem ben, hayat bir gündür o da bugündür mottosuyla yaşıyorum.
Kendimden başka kimseyi düşünmem ben yıllardır öğrenemediysen yazık...
Hadi sana bugünlük bu kadar yargı yeter git uyu.Umrun olmamasına sevindim @Alos'un verdiği cevap sayesinde![]()
Kime ne cevap vermişim benUmrun olmamasına sevindim @Alos'un verdiği cevap sayesinde![]()
ne yargısı??? @Alos'a gerçeği gösterdimHadi sana bugünlük bu kadar yargı yeter git uyu.![]()
bana verdiğin cevapKime ne cevap vermişim ben![]()
İftira atma çarpılırsın.ne yargısı??? @Alos'a gerçeği gösterdim
bana verdiğin cevapgördüğün gibi karının umru değilsin ummmmruuuuu!!!!
Bak adam beni senden iyi tanıyor ve senin oyunlarına gelmedi oh olsun sana.@serhatt herkes için öyle ki bana özel değilama senin gibi hadsiz bunaklara haddini bildirmek güzel oluyor
![]()
@serhatt herkes için öyle ki bana özel değilama senin gibi hadsiz bunaklara haddini bildirmek güzel oluyor
![]()
tmm kör kütük aşık etmişin yeni kurbanın belliBak adam beni senden iyi tanıyor ve senin oyunlarına gelmedi oh olsun sana.@Forumdash
neyin içine düştüğünü bilmiyorsunArkadaş dediğim kişiye o gözle bakmam@serhatt
Aynen öyle aramızı bozmaya çalışıyor aldırma şuna.Arkadaş dediğim kişiye o gözle bakmam@serhatt
Aynen Çağatay bana ne yaparsa yapsın şüphesiz kabulüm.
Yapmasa da kabulün benceAynen Çağatay bana ne yaparsa yapsın şüphesiz kabulüm.![]()
Şüphen olmasın.Yapmasa da kabulün bence![]()