Avukatı gönderir zorla alır elindeki her şeyi Halit de ender e öyle yapmıştıÖldürmeden kondum ben onun mirasına, ee professional olmak bunu gerektirir.
Avukatı gönderir zorla alır elindeki her şeyi Halit de ender e öyle yapmıştıÖldürmeden kondum ben onun mirasına, ee professional olmak bunu gerektirir.
O da biliyor ben olmasam culsuz kalacağiniHeyatım senin Halit Argun gibi merdivenden itilip ölme vaktin gelmedi mi ayol bu @serhatt ın mirasın tamamına konmak gibi bir amacı yok mu
Öldüremeden kondun kapının önune diyeceksinÖldürmeden kondum ben onun mirasına, ee professional olmak bunu gerektirir.
Ender gibi açığım yok benim, bir fok yapamaz.Avukatı gönderir zorla alır elindeki her şeyi Halit de ender e öyle yapmıştı
Sen kondun kapının önüne ben yalıda sefa sürüyorum.O da biliyor ben olmasam culsuz kalacağini
Öldüremeden kondun kapının önune diyeceksin
Kuz senin kapalı yerin mi var her yerin açıkta beEnder gibi açığım yok benim, bir fok yapamaz.
O manada demediğimi biliyorsun.Kuz senin kapalı yerin mi var her yerin açıkta be
Yorma beniiiii müştemilatı da alırım çatısız kalırsınSen kondun kapının önüne ben yalıda sefa sürüyorum.
Ay sen yorma müştemilat köşelerine düşen sensin, bırak artık şu kuyruğu dik tutma çabalarını.Yorma beniiiii müştemilatı da alırım çatısız kalırsınBu sefer Çatısız Kadınlar dizisinde başrol olursun@xemrexxx
İçimden sana bu lafı demek geçmişti biliyormusunAy sen yorma müştemilat köşelerine düşen sensin, bırak artık şu kuyruğu dik tutma çabalarını.
Deseydin ayol, aklıma gelmedi unuttum demiyorsun da.İçimden sana bu lafı demek geçmişti biliyormusunÇünkü haline üzüldüğüm için. Sonra demekten vazgeçtim. Neden biliyormusun? Çünkü ne halde oldugunu biliyorsun
Kabul ediyorsun yani bitik oldugunuDeseydin ayol, aklıma gelmedi unuttum demiyorsun da.Ben halimi hiçbir zaman inkar etmedim, şimdi de etmiyorum. Yalıdayım çatla.
Bitik olsam bitiğim derdim, senin gibi yüreksiz değilim ben.Kabul ediyorsun yani bitik oldugunu
Kısır günündekiler bilse nolcak beeBitik olsam bitiğim derdim, senin gibi yüreksiz değilim ben.Tüm sosyete öğrendi seni batırdığımı forumdakiler bilse ne olur bilmese ne.
Senin cemiyettekiler be ne kısır günü pis moruk. .ssKısır günündekiler bilse nolcak beeSosyete diyor bide
Sen kim sosyete kim bee??? Yanık çorap kokan eğlence anlayışınıza sosyete hayatı demenSenin cemiyettekiler be ne kısır günü pis moruk. .ss
Ulan sen ne yanar döner bir herifsin be, seni sosyeteye soktum ben ağzının suları aka aka kokteyllerde boy göstermeyi biliyordun.Sen kim sosyete kim bee??? Yanık çorap kokan eğlence anlayışınıza sosyete hayatı demen
Kısırlar, dolmalar, börekler her erkeğin hosuna gider. Tabi ağzımın suyu akacakUlan sen ne yanar döner bir herifsin be, seni sosyeteye soktum ben ağzının suları aka aka kokteyllerde boy göstermeyi biliyordun.
Kanepeler, şaraplar var öyle ortamlarda, sen müştemilatta takıla takıla kabul günü menüsüne adapte oldun tabi haklısın.Kısırlar, dolmalar, börekler her erkeğin hosuna gider. Tabi ağzımın suyu akacak
Bak hele dilbere bak senKanepeler, şaraplar var öyle ortamlarda, sen müştemilatta takıla takıla kabul günü menüsüne adapte oldun tabi haklısın.
Senin aksine hiçbir şeyi unutmam ben.Bak hele dilbere bak senKısır günü değil kabul günü diyor hahahahahaBülbülü altın kafese de koysan yine vatanımgasdhasjkdls
Hala geldiğin çöplüğü unutamıyormusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?