NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

Ay sen yorma müştemilat köşelerine düşen sensin, bırak artık şu kuyruğu dik tutma çabalarını. :A
İçimden sana bu lafı demek geçmişti biliyormusun:F Çünkü haline üzüldüğüm için. Sonra demekten vazgeçtim. Neden biliyormusun? Çünkü ne halde oldugunu biliyorsun:A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
İçimden sana bu lafı demek geçmişti biliyormusun:F Çünkü haline üzüldüğüm için. Sonra demekten vazgeçtim. Neden biliyormusun? Çünkü ne halde oldugunu biliyorsun:A
Deseydin ayol, aklıma gelmedi unuttum demiyorsun da. :A Ben halimi hiçbir zaman inkar etmedim, şimdi de etmiyorum. Yalıdayım çatla. :Z

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Kanepeler, şaraplar var öyle ortamlarda, sen müştemilatta takıla takıla kabul günü menüsüne adapte oldun tabi haklısın. :A
Bak hele dilbere bak sen:A Kısır günü değil kabul günü diyor hahahahaha :A Bülbülü altın kafese de koysan yine vatanımgasdhasjkdls :F

Hala geldiğin çöplüğü unutamıyormusun???

slap slapping GIF

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bak hele dilbere bak sen:A Kısır günü değil kabul günü diyor hahahahaha :A Bülbülü altın kafese de koysan yine vatanımgasdhasjkdls :F

Hala geldiğin çöplüğü unutamıyormusun???

slap slapping GIF
Senin aksine hiçbir şeyi unutmam ben. :A Aaa tabi sen gerçekleri inkar etmeye o kadar alışmışsın ki artık sürekli bunak ayağına yatıyorsun...

• Güldürdün
Reactions: Forumdash