Neyim yalanci benim? Dürüst bir insana iftira atma! Belgelerle gel.Sen hangi hadle insan içine çıkabiliyorsan bende o hadle sana yalancı diyorum.
Neyim yalanci benim? Dürüst bir insana iftira atma! Belgelerle gel.Sen hangi hadle insan içine çıkabiliyorsan bende o hadle sana yalancı diyorum.
https://twitter.com/x/status/1485726771987288065Neyim yalanci benim? Dürüst bir insana iftira atma! Belgelerle gel.Gayet güzel insan içine cikiyorum.
Bu dizinin etiket listesinde kaldım hep izleyesim geliyor, benim iş bu belli mi olur.
Oha fragman aşırı bölüm de çok iyi olucak
İzle diye yapıyorum, ama izlemiyorsun. Hoş 2 bölümdür bende izlemiyorum.Bu dizinin etiket listesinde kaldım hep izleyesim geliyor, benim iş bu belli mi olur.
Ender Çelebi Argun Taşdemir Ekinci'den sonra Kuyucu da olur, ne güzel olur.Oha fragman aşırı bölüm de çok iyi olucakEnder ile Çağatay evlenmesin 😱
Bence de çok iyi olurEnder Çelebi Argun Taşdemir Ekinci'den sonra Kuyucu da olur, ne güzel olur.
Çok fenasın...İzle diye yapıyorum, ama izlemiyorsun. Hoş 2 bölümdür bende izlemiyorum.
Bunu kabul ediyorum.Çok fenasın...
İzleseniz keşke taktınız bi Survivor da Survivor 😡 @slhttnmtlİzle diye yapıyorum, ama izlemiyorsun. Hoş 2 bölümdür bende izlemiyorum.
Ben izlememek Survivor...İzleseniz keşke taktınız bi Survivor da Survivor 😡 @slhttnmtl
nE? İzliyorsun sanıyordum 😱Ben izlememek Survivor...
Çoktandır izlemiyorum yani.nE? İzliyorsun sanıyordum 😱
Ben Survivor izlemiyorum ki Barış Murat Yağcı izliyorum.İzleseniz keşke taktınız bi Survivor da Survivor 😡 @slhttnmtl
O zaman o mağara adamını bırak Yasak Elma izleBen Survivor izlemiyorum ki Barış Murat Yağcı izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?