Buda taktı kızlara bana bak @xemrexxx tüm kızlar bir oluruz forumun en ücra konusunda seni kıstırıp yollarız o saçını başını@Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Özgür falan gitsin zaten sen niye gidesin
Buda taktı kızlara bana bak @xemrexxx tüm kızlar bir oluruz forumun en ücra konusunda seni kıstırıp yollarız o saçını başını@Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Özgür falan gitsin zaten sen niye gidesin
Boşver sen kuzum kişi kendinden bilirmiş işi kendisi pörsüdüyse demek @xemrexxxSen öyle san totosu büyük
Kerim hadi neyse de Şahika'yı ne akla hizmet çıkardılar, Fatih Aksoy keşke bu kadar akıllı olmasa, sorunlu morunlu şimdi 8+ reyting garantiydi dursaydı...
Yıldız'ı Kerim kadar hiç kimse sevmemişti, harcadılar resmen yeni dönem diye. Fatih Aksoy da set ekibi haklı gibi Nesrin Cavadzade'yi suçlu çıkarınca olanlar oldu. Ama keşke olmasaydı. Şimdi rakip oldular.Kerim hadi neyse de Şahika'yı ne akla hizmet çıkardılar, Fatih Aksoy keşke bu kadar akıllı olmasa, sorunlu morunlu şimdi 8+ reyting garantiydi dursaydı...
KerŞah olcaksa dönsünler ddAh keşke geri dönseniz.
Yıldız başına gelenleri haketti böyle birini kaçırarak#YılKer
Yıldız'ın suçu yok ki pislik Mert yüzünden gitti Kerim'im.Yıldız başına gelenleri haketti böyle birini kaçırarak
YılHal sevdalısıyız biz, Kerim de kimmiş beyaz saçlı prensimizin yanında...Yıldız'ı Kerim kadar hiç kimse sevmemişti, harcadılar resmen yeni dönem diye. Fatih Aksoy da set ekibi haklı gibi Nesrin Cavadzade'yi suçlu çıkarınca olanlar oldu. Ama keşke olmasaydı. Şimdi rakip oldular.
Ak saçlılarda ne buluyorsunuz anlamıyorum? 😱YılHal sevdalısıyız biz, Kerim de kimmiş beyaz saçlı prensimizin yanında...
Nesrin zirve olacak. Bu arada Nesrin ve Gökhan bir rakip, ikisi Yasak Elma'ya bir rakip oluyorlar. Çok ilginç.
Her şeyimizdi...Ak saçlılarda ne buluyorsunuz anlamıyorum? 😱
Üç Kuruş ve Alparslan gelince, Kalp Yarası diye bir şey kalmaz ortada. Onu rakipten sayma artık.
Sinir bozucu bir video. Hangi akılla böyle bir şey çekmişler acaba?
Tiksindirici bi video bence dizinin reytinglerini düşmeyeceğini anlayınca böyle düşürmeye çalışıyorlar zaar . Çekenlerin mantıklı düşünerek çektiklerini sanmıyoruzSinir bozucu bir video. Hangi akılla böyle bir şey çekmişler acaba?