Emre Ozansoy
Moderatör
Selim Serez ve Ender Serez gelsin.Yasak elmaya kötü adam olarak katılsın@Emre Ozansoy
Selim Serez ve Ender Serez gelsin.Yasak elmaya kötü adam olarak katılsın@Emre Ozansoy
Bilemem ben artık niyetini
------
Fatih mi? :a
Evet fatihte kötü adam tipi varSelim Serez ve Ender Serez gelsin.
Aslında Yasak Elma tam Mine Tugay'lık dizi. Eğer gelse reytingler daha da artardı, üstelik Arzu o olsa enfes olurdu.Evet fatihte kötü adam tipi var
Mine Tugaya paraları yetmiyo galiba
Bence de çok güzel olurduAslında Yasak Elma tam Mine Tugay'lık dizi. Eğer gelse reytingler daha da artardı, üstelik Arzu o olsa enfes olurdu.
Fakir ElmaEvet fatihte kötü adam tipi var
Mine Tugaya paraları yetmiyo galiba
Ama Biran da yakışmadı değil şimdi.Bence de çok güzel olurduBu dizi bizi hep üzüyor oyuncular konusunda
Aynen öyle. Baraj ilk bölümünde de öyleydi.Kız bu rol için yaratılmış
Baraj bi ara yasak elmaya benzemişti entrika konusunda o ara izliyodumAynen öyle. Baraj ilk bölümünde de öyleydi.
Yasak Elma'dan daha iyiydi, çünkü Burak vardı.Baraj bi ara yasak elmaya benzemişti entrika konusunda o ara izliyodum
@Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Özgür falan gitsin zaten sen niye gidesin
Yıldız, Çağatay ve Kumru ilişkisi için delil toplamaya devam ederken, Ender ve Asuman’ın başka planları vardır. Yıldız, Çağatay ve Kumru’dan intikam almak için bambaşka bir yol izleyecektir.
Delil toplama işinden vazgeçti o zaman yıldızYENİ BÖLÜM ÖZETİ
"Yıldız, Çağatay ve Kumru ilişkisi için delil toplamaya devam ederken" diyor, vazgeçtiğini zannetmem.Delil toplama işinden vazgeçti o zaman yıldız
Yıldızın şovundan sonra sanmıyorum bu Ömer e de doğru dürüst biri çıkmadıÖmer&Kumru aşkı yükleniyor...
Bilmiyorum, ama bu Yasak Elma.Yıldızın şovundan sonra sanmıyorum bu Ömer e de doğru dürüst biri çıkmadı
DoğruBilmiyorum, ama bu Yasak Elma.Ne zaman, ne olacağı belli olmaz.
Aslında sen gitsen hiçbir sorun kalmayacak.@Dosi @Angelica @Zeyno @serhatt @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @Özgür falan gitsin zaten sen niye gidesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?