Emre Ozansoy
Moderatör
Maşallah parlaklar geçidi.Siyah yakışmışEkli dosyayı görüntüle 104059
Hasanğli'de kavuşuyor Şahika'ya.
Hasanğli'de kavuşuyor Şahika'ya.
Kız bu aloş kim
Sen yokken geldi.Kız bu aloş kim
Kız kaç aydır buradayım yeni mi gördünKız bu aloş kim
@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyleSen yokken geldi.
Heyatım ben foruma ara vermiştim reytingler düşsün diyeKız kaç aydır buradayım yeni mi gördün
Uzaktan yakından alakası yok.@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyle
Bilmiyordum şekerim memnun oldum tanıştığıma@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyle
------
Heyatım ben foruma ara vermiştim reytingler düşsün diye
Yokluğunu aratmadık biz.@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyle
------
Adın bizim atoş @mrt-06 ya benziyor onun son hali böyleBilmiyordum şekerim memnun oldum tanıştığıma
Heyatım ben markayım kimse ben olamaz saçını başını yolarımYokluğunu aratmadık biz.
Evet biz.
@Alos E şıkkı hiçbiri@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyle
------
Kendisini biliyorum konuşuruz arada konularda falanAdın bizim atoş @mrt-06 ya benziyor onun son hali böyleEkli dosyayı görüntüle 104121
------
Heyatım ben markayım kimse ben olamaz saçını başını yolarım
Heyatım ben markayım kimse ben olamaz saçını başını yolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?