Emre Ozansoy
Moderatör
Maşallah parlaklar geçidi.Siyah yakışmışEkli dosyayı görüntüle 104059
Hasanğli'de kavuşuyor Şahika'ya.
@slhttnmtl Başkan kraliçesini buldu
Hasanğli'de kavuşuyor Şahika'ya.
Kız bu aloş kim@slhttnmtl Başkan kraliçesini buldu
Sen yokken geldi.Kız bu aloş kim
Kız kaç aydır buradayım yeni mi gördünKız bu aloş kim
@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyleSen yokken geldi.
Heyatım ben foruma ara vermiştim reytingler düşsün diyeKız kaç aydır buradayım yeni mi gördün
Uzaktan yakından alakası yok.@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyle
Bilmiyordum şekerim memnun oldum tanıştığıma@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyle
------
Heyatım ben foruma ara vermiştim reytingler düşsün diye
Yokluğunu aratmadık biz.@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyle
------
Adın bizim atoş @mrt-06 ya benziyor onun son hali böyleBilmiyordum şekerim memnun oldum tanıştığıma
Heyatım ben markayım kimse ben olamaz saçını başını yolarımYokluğunu aratmadık biz.
Evet biz. Ama ben @forumdashı öldürdüm Şahika öldüremedi.
@Alos E şıkkı hiçbiri@serhatt gibi donu zilli mi @Dosi gibi cadoloz mu @Angelica gibü sinsi mi @Maskeli Fedai gibiyanar döner mi onu söyle
------
Kendisini biliyorum konuşuruz arada konularda falan çok çökmüşün be @mrt-06Adın bizim atoş @mrt-06 ya benziyor onun son hali böyle Ekli dosyayı görüntüle 104121
------
Heyatım ben markayım kimse ben olamaz saçını başını yolarım
Heyatım ben markayım kimse ben olamaz saçını başını yolarım