Queenler bir arada
Queenler bir arada
Evet.Queenler bir aradaNesrin ile Eda'nın arası açılmaması çok güzel.
Eeee Nesrin'le kadın oyuncuların arası bozuk değilse diziden neden çıktı?Şu güzelliklere bak.Yalnız sondaki ve Şevval Sam'ın yanındaki kadını tam çıkaramadım, gerçi sondaki Gülenay Kalkan gibi geldi.
Fatih Aksoy'un saçmalıkları yüzünden işte. 😡 Eda Ece zamanında yaptığı açıklamada da aralarının bozuk olmadığını belirtti diye biliyorum.Eeee Nesrin'le kadın oyuncuların arası bozuk değilse diziden neden çıktı?
Ah be bir YılŞah'ı çok mü gördünüz bize, şunların mükemmelliğine bak...
FA'nın yüzüne oldu hepsi!Ah be bir YılŞah'ı çok mü gördünüz bize, şunların mükemmelliğine bak...
Adı batasıca adam hem çok iyi diziler yapıyor hem de canım dizimin yapımcısı, yoksa yüzüne bile bakmazdım...FA'nın yüzüne oldu hepsi!
Vallahi ya. Seti terk edip, telefonunu kapattıysa ne var sahnesini sonra çekersin.Adı batasıca adam hem çok iyi diziler yapıyor hem de canım dizimin yapımcısı, yoksa yüzüne bile bakmazdım...
Ama böyle düşününce ben de kovarım yani.Vallahi ya. Seti terk edip, telefonunu kapattıysa ne var sahnesini sonra çekersin.
Akın Akınözü'nü kovmamış Mia Yapım, bunlara ne oluyor.Ama böyle düşününce ben de kovarım yani.
Banu normal bir şahıs değil, onu saymasak da olur.Akın Akınözü'nü kovmamış Mia Yapım, bunlara ne oluyor.
Tamam da, burada da Fatih kovmak için bahane arıyormuş gibi.Banu normal bir şahıs değil, onu saymasak da olur.
Bak orası doğru, eline fırsat geçince tekmeyi basmış. Ahımız üzerinde yalnız.Tamam da, burada da Fatih kovmak için bahane arıyormuş gibi.
Metresler tutmazsa bir de...Bak orası doğru, eline fırsat geçince tekmeyi basmış. Ahımız üzerinde yalnız.
Ay tövbe, ben geri çekiyorum ahımı. Metresler'in ilk sezonu bitsin sonra düşünürüz.Metresler tutmazsa bir de...
Ben o dizi için çok yükseldim, umarım patlamaz.Ay tövbe, ben geri çekiyorum ahımı. Metresler'in ilk sezonu bitsin sonra düşünürüz.
Moodum resmen, 2. bir Yasak Elma bekliyorum ondan.Ben o dizi için çok yükseldim, umarım patlamaz.
Yasak Elma'dan daha iyi olacak hissi var.Moodum resmen, 2. bir Yasak Elma bekliyorum ondan.
O kadar yükselemeyeceğim, ileride üzülmeyelim.Yasak Elma'dan daha iyi olacak hissi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?