Neyse, çok da şey kaçırmadın.Elektrikler şükür geldi.
Neyse, çok da şey kaçırmadın.Elektrikler şükür geldi.
Gece izleyeceğim 15 dakikalık bölümü.Neyse, çok da şey kaçırmadın.
Mutlaka izle, çok iyiydi.Gece izleyeceğim 15 dakikalık bölümü.
Dizi olayını çok merak ediyorum, bir an sezon finali dizi olayı ile ilgili olur diye düşünmüştüm.Mutlaka izle, çok iyiydi.
Oha, mantıklı da olur.Dizi olayını çok merak ediyorum, bir an sezon finali dizi olayı ile ilgili olur diye düşünmüştüm.
Başka bir şey çıkabilirdi, Şahika ölmeden yapımcıya satmış olsaydı falan.Oha, mantıklı da olur.
Ne güzel olurdu da Kaya bile onu anmayı bıraktı, çabuk iyileştirdiler.Başka bir şey çıkabilirdi, Şahika ölmeden yapımcıya satmış olsaydı falan.
Garson değildi, karşılama görevlisiydi.Yıldız garson değildi ki.
Tamam, o cepte.Garson değildi, karşılama görevlisiydi.Senarist kendi yorumunu katmış.
Olamaz...Haftaya YılÇağ boşanır.
Yeni sezonda güçlü takviyeler olmazsa ben de izleyeceğimi sanmam.Normalde ben bırakacaktım da 2 bölüm kalınca sezon finaline ondan devam ediyorum, bir de boş boş oturmamak için.
Oha, oha, oha, binlerce kere oha.Yeni sezonda güçlü takviyeler olmazsa ben de izleyeceğimi sanmam.
EvetNeyse, çok da şey kaçırmadın.
İzle izleGece izleyeceğim 15 dakikalık bölümü.
Ben sezon finalini çok merak ediyorumDizi olayını çok merak ediyorum, bir an sezon finali dizi olayı ile ilgili olur diye düşünmüştüm.
Aynen karşılama da çalışıyorduYıldız garson değildi ki.
Keşke Merve Boluğur falan gelseYeni sezonda güçlü takviyeler olmazsa ben de izleyeceğimi sanmam.
Psikolog kadın mıydı?Psikolog sanıp anlatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?