Emre Ozansoy
Moderatör
Yok artık.Bizim Hikaye'nin Savcı Nihal dahil tüm bölümleri > Yasak Elma 2. ve 3. sezon.
Yok artık.Bizim Hikaye'nin Savcı Nihal dahil tüm bölümleri > Yasak Elma 2. ve 3. sezon.
Benim diziye nasıl bağlandığımı unuttun herhalde.Yok artık.
Ne? Ölmedi mi o. 😱 Yuh, çüş artık.Cansu niye ölmüyor? Allah'ım saçmalığa bak ya..
Ne ara 180° döndün sen?Çok sevdiğin için ve onu da Utc ile kıyasladığımız için örnek verdim. Üç diziyi de izlemiş biri olarak UTC > Yasak Elma > KadınKadın ilk sezondan sonra çok bozdu, Yasak Elma 4.sezonda bile bu kadar bozmadı.
Hapishaneye girmiş.Ne? Ölmedi mi o. 😱 Yuh, çüş artık.
Yuh be, saçmalığın ötesinin de ötesi.Hapishaneye girmiş.
Biri çıkıp vuramamış bir tane bücürü.Yuh be, saçmalığın ötesinin de ötesi.
Ben şimdi gidip hepsini teker teker vurucam.Biri çıkıp vuramamış bir tane bücürü.
Zehirleyelim.Ben şimdi gidip hepsini teker teker vurucam.
Ne alaka ben Utc'nin Kadın'dan daha iyi olduğunu her zaman belirttim. Hatta Utc ilk sezon > tüm Türk dizileri benim için.Ne ara 180° döndün sen?
Neyse ki denekler sana çok güzel cavap oluyor.Yasak Elma rezil senaryosuyla Kadın ismini yan yana getirmek bile Kadın'a hakaret.UTC'ye gelirsek Kadın onu yedi zaten.
O rahmetli Şahika'nın yöntemi, onla gömüldü. Farklı bir şey bulalım biz.Zehirleyelim.
Tokat en iyisi.O rahmetli Şahika'nın yöntemi, onla gömüldü. Farklı bir şey bulalım biz.
En az 1 hafta boyunca gözüme görünme, rica ediciğim.Ne alaka ben Utc'nin Kadın'dan daha iyi olduğunu her zaman belirttim. Hatta Utc ilk sezon > tüm Türk dizileri benim için.
Yasak Elma'nın 4.sezon senaryosu >>>>>>>>>>>>>> Kadın'ın 45.bölümden sonraki senaryosu
Sen böyle diyince kesin izleyecemMesela?
------
Kesinlikle izlemelisin, Youtube ya da puhutv'de bölümleri yüklenmiş olmalı. Yurtdışına açıktı da TR'de açtılar mı emin değilim.
Hapishane deNe? Ölmedi mi o. 😱 Yuh, çüş artık.
O da Ferda'nın. 😡Tokat en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?