Normalde ben bırakacaktım da 2 bölüm kalınca sezon finaline ondan devam ediyorum, bir de boş boş oturmamak için.Hevesim kaçtı zaten.
Normalde ben bırakacaktım da 2 bölüm kalınca sezon finaline ondan devam ediyorum, bir de boş boş oturmamak için.Hevesim kaçtı zaten.
O kim?Ufak Tefek Cinayetler'in Arzu'sundan mı bahsediyorsunuz?
Hepsi aynı .. laciverti demek.Ufak Tefek Cinayetler'in Arzu'sundan mı bahsediyorsunuz?
Aynen. Daveti basıp, ateş ettiği yer. Geçen hafta bölüm sonunu garip bir şekilde bitirdiler, bu hafta garip bir yerden başlıyorlar. (Tabi malum olaylardan dolayı...)Bu Cansu'nun delirdiği sahneden bahsediyorsan bence de öyle, bunu da Şahika'yı bölüm boyu yok göstermemek için başa aldılar sanırım.
Dememle kaldı...UTC'yi izleyecektin hani?
Ben Eda Ece'den de soğudum biraz, sevdiğim biriydi normalde. Nispet yapar gibi çok eğlenceli bölümler çekiyoruz diye story atmıştı. Ben Şahika'nın ölümü fake sandığım için öyle bir şey dedi sanmıştım. Ekipten kimse doğru düzgün veda bile etmedi.Ne diyeyim artık. Batsalar bile umrumda olmaz şu an. Her şeyin en kötüsünü hak ediyorlar.
UTC'nin ilk 14 bölümü >>>>>>>> dağlar, bayırlar, ovalar, nehirler >>>>>>>>>> Yasak ElmaDememle kaldı...
Aynılarını düşünüyorum da aslında bölüm sonu çıkarıp zaman atlaması yapsalar hani mantıklı olacakmış, bu arada bu cenazeyle Şahika'nın adını da anmazlarsa yuh derim.Aynen. Daveti basıp, ateş ettiği yer. Geçen hafta bölüm sonunu garip bir şekilde bitirdiler, bu hafta garip bir yerden başlıyorlar. (Tabi malum olaylardan dolayı...)
Şahika sahneleri çıkartılmıştır, çoğu sahne tekrar çekilmiştir.
UTC'nin ilk 14 bölümü >>>>>> dağlar,bayırlar, ovalar, nehirler >>>> Yasak Elma >>>>> KadınUTC'nin ilk 14 bölümü >>>>>>>> dağlar, bayırlar, ovalar, nehirler >>>>>>>>>> Yasak Elma
Evet öyle başlamalıydı.Neden direkt cenaze sahnesinden başladınız ki? Olay gününde neler yaşandığını görseydik.
Kadının adını bile silmişler anında jenerikten.....
Benim deDememle kaldı...
UTC'yi izlemeyi çok istiyorum ama ne zaman izleyecem hiç ama hiç bilmiyorumUTC'nin ilk 14 bölümü >>>>>>>> dağlar, bayırlar, ovalar, nehirler >>>>>>>>>> Yasak Elma
Yaptığı açıklama ve dediğin gibi çektiği story çok garipti. Bende senin gibi fake olduğunu düşünüyordum bir ihtimal, ama olay baya ciddiymiş.Ben Eda Ece'den de soğudum biraz, sevdiğim biriydi normalde. Nispet yapar gibi çok eğlenceli bölümler çekiyoruz diye story atmıştı. Ben Şahika'nın ölümü fake sandığım için öyle bir şey dedi sanmıştım. Ekipten kimse doğru düzgün veda bile etmedi.
Yasak Elma 2. sezon ve 3. sezon bölümleri > tüm diziler.UTC'nin ilk 14 bölümü >>>>>>>> dağlar, bayırlar, ovalar, nehirler >>>>>>>>>> Yasak Elma
Kadın ne alaka?UTC'nin ilk 14 bölümü >>>>>> dağlar,bayırlar, ovalar, nehirler >>>> Yasak Elma >>>>> Kadın
Tüm diziler?Yasak Elma 2. sezon ve 3. sezon bölümleri > tüm diziler.
Evet, tüm diziler.Kadın ne alaka?
------
Tüm diziler?
Mesela?Evet, tüm diziler.
Kesinlikle izlemelisin, Youtube ya da puhutv'de bölümleri yüklenmiş olmalı. Yurtdışına açıktı da TR'de açtılar mı emin değilim.Evet öyle başlamalıydı.
Silmişler mi hiç dikkat etmedim
Benim de
UTC'yi izlemeyi çok istiyorum ama ne zaman izleyecem hiç ama hiç bilmiyorumyoutube ta bölümleri varmı
Çok sevdiğin için ve onu da Utc ile kıyasladığımız için örnek verdim. Üç diziyi de izlemiş biri olarak UTC > Yasak Elma > KadınKadın ne alaka?
------
Tüm diziler?
Bizim Hikaye'nin Savcı Nihal dahil tüm bölümleri > Yasak Elma 2. ve 3. sezon.Yasak Elma 2. sezon ve 3. sezon bölümleri > tüm diziler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?