NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

Bu Cansu'nun delirdiği sahneden bahsediyorsan bence de öyle, bunu da Şahika'yı bölüm boyu yok göstermemek için başa aldılar sanırım.
Aynen. Daveti basıp, ateş ettiği yer. Geçen hafta bölüm sonunu garip bir şekilde bitirdiler, bu hafta garip bir yerden başlıyorlar. (Tabi malum olaylardan dolayı...)

Şahika sahneleri çıkartılmıştır, çoğu sahne tekrar çekilmiştir.

Ne diyeyim artık. Batsalar bile umrumda olmaz şu an. Her şeyin en kötüsünü hak ediyorlar.
Ben Eda Ece'den de soğudum biraz, sevdiğim biriydi normalde. Nispet yapar gibi çok eğlenceli bölümler çekiyoruz diye story atmıştı. Ben Şahika'nın ölümü fake sandığım için öyle bir şey dedi sanmıştım. Ekipten kimse doğru düzgün veda bile etmedi.

Reactions: Carpe Diem
Aynılarını düşünüyorum da aslında bölüm sonu çıkarıp zaman atlaması yapsalar hani mantıklı olacakmış, bu arada bu cenazeyle Şahika'nın adını da anmazlarsa yuh derim.

Reactions: Emre Ozansoy
Neden direkt cenaze sahnesinden başladınız ki? Olay gününde neler yaşandığını görseydik.

Kadının adını bile silmişler anında jenerikten.....
Evet öyle başlamalıydı.

Silmişler mi hiç dikkat etmedim

Dememle kaldı...
Benim de

UTC'nin ilk 14 bölümü >>>>>>>> dağlar, bayırlar, ovalar, nehirler >>>>>>>>>> Yasak Elma
UTC'yi izlemeyi çok istiyorum ama ne zaman izleyecem hiç ama hiç bilmiyorum
youtube ta bölümleri varmı

Yaptığı açıklama ve dediğin gibi çektiği story çok garipti. Bende senin gibi fake olduğunu düşünüyordum bir ihtimal, ama olay baya ciddiymiş.

Tek veda eden şu an Berk Oktay sanırım. Başka kimse bir şey paylaşmamış. Eda Ece yine geçen gün tweet atmıştı, ama hesabı şu an yok. Nesrin ile aram iyi gibi bir şey yazıyordu.

Reactions: Carpe Diem
Kadın ne alaka?

------

Tüm diziler?
Çok sevdiğin için ve onu da Utc ile kıyasladığımız için örnek verdim. Üç diziyi de izlemiş biri olarak UTC > Yasak Elma > Kadın
Kadın ilk sezondan sonra çok bozdu, Yasak Elma 4.sezonda bile bu kadar bozmadı.

Reactions: kerem