Emre Ozansoy
Moderatör
Her şey olmuş olabilir, bu Yasak Elma.Gerçekten uzaydan bir içecek içmiş olabilir mi
Her şey olmuş olabilir, bu Yasak Elma.Gerçekten uzaydan bir içecek içmiş olabilir mi
Olabilir en kötü fazla alkol almıştırGerçekten uzaydan bir içecek içmiş olabilir mi
Senin sevmediğin bir şey var baya baya çünkü.Nasıl yanii?
Sanırım ama yani sırf meraktan. Cidden dizinin finali benim için 102.
Bende o tayfaya dahilim. Dizide anlamlı bir şey olmadığı halde izliyoruz ilginç.Maalesef doğru.
Her şey olmuş olabilir, bu Yasak Elma.
Böyle bir tür Dünyada yokOlabilir en kötü fazla alkol almıştır
11 sayfa konuşmuşuz.Bende o tayfaya dahilim. Dizide anlamlı bir şey olmadığı halde izliyoruz ilginç.
Görmezden geliyorumSenin sevmediğin bir şey var baya baya çünkü.
O kadar haklısın ki reyizBöyle bir tür Dünyada yok
Ben şok, ben iptal, ben vefat.11 sayfa konuşmuşuz.@slhttnmtl
Bir umut bu dediğin olabilir ama o bile zor bence.Türk TV tarihinin en saçma, en absürt, en mantık dışı, en fantastik bölümünü izliyoruz şu an. Böyle bir senaryoyu senaristler nasıl yazmış? Fatih Aksoy nasıl onay vermiş? Şaşkınım şu an. Bölüm sonu Yıldız-Cansu kaza yapar ve Yıldız gördüğü rüyadan gözlerini açar umarım. Bu senaryoyu anca böyle kurtarabilirler bu noktadan sonra...
Maşallahımız var yarın Baraj için de aynı performansı bekliyorum.11 sayfa konuşmuşuz.@slhttnmtl
İşiniz zor. Orada ben yokum.Maşallahımız var yarın Baraj için de aynı performansı bekliyorum.
@EmreCan izliyor diye biliyordum. 😱İzlemiyorsunuz ki.@slhttnmtl
Ben Baraj dizisini sınavlarımdan dolayı izleyemedim, ondan önce de misafirler vardı ondannn.İzlemiyorsunuz ki.@slhttnmtl
O zaman yarın bekliyorum seni.Ben Baraj dizisini sınavlarımdan dolayı izleyemedim, ondan önce de misafirler vardı ondannn.
Bugün de Cansu yerine utandık çok şükür.Reklam bitti.Rezillik başladı. 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?