Cansu ve Güler'in iğrenç hareketlerine bak ıyyy nereye kusalım? @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Cidden, yer yetmez.Cansu ve Güler'in iğrenç hareketlerine bak ıyyy nereye kusalım? @slhttnmtl @Emre Ozansoy
İkisini oradan atmak gerek!Cansu ve Güler'in iğrenç hareketlerine bak ıyyy nereye kusalım? @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Sanırım bir daha izlemeyi düşünmüyorsunO geçen haftayı seyrettim
En azından kimse ölmemiş 5 yıl geçip Arka sıradakilerde 3 kişi kalmıştıSanırım bir daha izlemeyi düşünmüyorsun
Senarist bu senaryoyu ne umutlarla yazmıştır kesin (!)Cidden, yer yetmez.
Gerçekten ya bu kadar rezalet yeterliİkisini oradan atmak gerek!
Onu hiç bilmiyorum da cidden senarist bunu normal kafayla yazamaz ondan daha kötü olduğuna eminimEn azından kimse ölmemiş 5 yıl geçip Arka sıradakilerde 3 kişi kalmıştı
Elinde patlasın inşallaaah.Senarist bu senaryoyu ne umutlarla yazmıştır kesin (!)
Gerçekten ya bu kadar rezalet yeterli
Oyuncular yerine bizler utandık, inşallah!Onu hiç bilmiyorum da cidden senarist bunu normal kafayla yazamaz ondan daha kötü olduğuna eminim
------
Elinde patlasın inşallaaah.
Cidden. Yasak Elma benim için 102'de final yaptı. Bu Yasak Elma olamaz.Oyuncular yerine bizler utandık, inşallah!
Reklam veriyorlar bir de yüzsüz gibi. Saçmalığa bak her an odama gidebilirim.Cidden. Yasak Elma benim için 102'de final yaptı. Bu Yasak Elma olamaz.
102 bölümlük her şeyiyle televizyon tarihindeki en iyi işlerden biriydi.
Sen bu bölümü nasıl izliyorsun?Reklam veriyorlar bir de yüzsüz gibi. Saçmalığa bak her an odama gidebilirim
Kaç kurtar kendini. Sanırım bölüm bitti zaten.Reklam veriyorlar bir de yüzsüz gibi. Saçmalığa bak her an odama gidebilirim.
Kesinlikle. Bir daha gelmez böyle bir iş.102 bölümlük her şeyiyle televizyon tarihindeki en iyi işlerden biriydi.
Bunu diyen sen ve @slhttnmtl haftaya meraktan izleyeceksiniz
Gerçekten uzaydan bir içecek içmiş olabilir miMaalesef doğru.
Nasıl yanii?Sen bu bölümü nasıl izliyorsun?
Sanırım ama yani sırf meraktan. Cidden dizinin finali benim için 102.Bunu diyen sen ve @slhttnmtl haftaya meraktan izleyeceksiniz