Zerrin Ender Yıldız kavgası istiyorum gelecek bölüm, saç saça baş başaEnder nasıl şov yapacak diyordum bende. Resmen gaza geldim sahneyi yaşadım.
Ender & Alihan aşkı istiyoruz.
Zerrin Ender Yıldız kavgası istiyorum gelecek bölüm, saç saça baş başa
evet gerçekten çok ballı O cafede büyük olaylar olmalı gerçekten büyük bir şok çünkü herkes için, umarım senarist iyi değerlendirmiştirYıldız'a yeni ne hikaye yazacaklar acaBa. Kız balla dizide kalıyor gibi. Her hafta şans eseri kurtarıyor paçayı
evet gerçekten çok ballı O cafede büyük olaylar olmalı gerçekten büyük bir şok çünkü herkes için, umarım senarist iyi değerlendirmiştir
Recaizade Mahmut Ekrem.
O nasıl bi bölüm sonuydu büyük ters köşe oldu hiç beklemiyordum
Bomba geliyoruz yine! 9 bile gelebilir!Bu Erim'in ergen halleri bi bunalttı beni. Birde çok heyecanlı bir olaymış gibi en sona koymalar falan.s.s
Yıldız faka bastı. Kemal hayır dese bari. Ama bi sonra ki bölüm Yıldız'ın telefondan o mesajı silmek için uğraşmasını vs izleriz.
29. Bölüm Özeti çıktı! @vadikızı @turkuazzEkli dosyayı görüntüle 58749
FOX'un Medyapım imzalı yeni dizisi Yasak Elma hakkında yorumlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.
Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Sevda Erginci ve Eda Ece'nin paylaştığı dizi yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
Neden? Entrika dizisi bu tabii böyle şeyler olacak. Ki bozmadı hiç dizi daha bozdu dersen taş olursun vallahi. Gerçi saygım sonsuz bilirsin herkese artık.Yok ben Söz izliyorum Alihan Enderle evlenince bıraktım ben diziyi
Neden? Entrika dizisi bu tabii böyle şeyler olacak. Ki bozmadı hiç dizi daha bozdu dersen taş olursun vallahi. Gerçi saygım sonsuz bilirsin herkese artık.