Sete davet sahnesi dışında gitmedim ama beraber çalıştığımız arkadaşlar pozitif ve şeker biri diyor Bir ara set asistanına söyleyeyim de Talat bey ile tanışayım@batuhankaralar talat bulut olayları ile ilgili set bilgisi versene. Gerçeği ne olayın
ancak Halit olur zaten ondanForumun Halit'i destere
Ne Halitmiş arkadaş. Adama yürümeyen bi @destere kaldı. @serhatt bile adama yürüdü @Çiğdem- @xBUGRAx
Adamı elde etmek için 3 tane kadın yarışıyor. eski karısı var ve ona başkası ile evlenme yasağı var.
2 tane taş gibi kızı bir tane baldızı var. Ve hepsi adamın sözünden asla çıkmıyor @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 62475 Ekli dosyayı görüntüle 62476 Ekli dosyayı görüntüle 62477 Ekli dosyayı görüntüle 62478
Alihan tatlış olan, onun peşinde olmaları lazım
Ayy bildiğin Sülüman bu ayoll @destere @xemrexxxHalit bunagi tipim değil Alihan ve sarışın arkadaşına hayır demem
Sürpriz olsun istedim
Gerçekten o olabilir çok benziyor @xemrexxxSürpriz olsun istedim
Bundan sonra Enderi Yıldızı Zeynebi hepsi ayaklarını denk alsın
Zerrine inat Aliş benim olacak
Ayol kaç bölüm sonra kendileri davet etti e bende kırmak istemedimGerçekten o olabilir çok benziyor @xemrexxx
@batuhankaralar dan rica etmiştir bir sarılayım şu parlağa diye rüşvet vermiştir
Setin önüne ben mi çadır kurdum iftiraya bakAyol kaç bölüm sonra kendileri davet etti e bende kırmak istemedim
başkalarıyla beni karıştırmışsınSetin önüne ben mi çadır kurdum iftiraya bak
Sürpriz olsun istedim
Bundan sonra Enderi Yıldızı Zeynebi hepsi ayaklarını denk alsın
Zerrine inat Aliş benim olacak
Ben kontrol ettim her şeyi tamYok ya onda eksik bir şey var gibi geliyor.
Bir ay boyunca burada, UTC'de, Çukur'da, Çarpışma'da, Şahin Tepesi'nde, Kadın'da, Bizim Hikaye'de, Kızım'da, Bir Litre Gözyaşı'nda hep olacak boşuna bekleme.Trendlerde 1 numara olan Yasak Elma fragmanının sonuna Şampiyon'un fragmanını koymuş Medyapım.. Yaramasın. @Aserat @sokak sanati @xemrexxx
Bir ay boyunca burada, UTC'de, Çukur'da, Çarpışma'da, Şahin Tepesi'nde, Kadın'da, Bizim Hikaye'de, Kızım'da, Bir Litre Gözyaşı'nda hep olacak boşuna bekleme.
FOX'un günde 25 saat reklam yapmasına rağmen Kıvanç bile 1 milyonu geçemedi iş oyunculara kalsa.Ekin ve Farah bir araya gelecek ve gişe mi yapacak ben rahatım.
FOX'un günde 25 saat reklam yapmasına rağmen Kıvanç bile 1 milyonu geçemedi iş oyunculara kalsa.