Bende fazlasıyla alıyorum bir haftada entrika dozumu. Bakarsan biraz alışırsın.Entrikaya bugün doyduk ama bilmiyorum onları pek izlemedimo yüzden senin hatrına belki bakarım
------
Şükür bitti Baraj başladı
Tamamdır.@slhttnmtl işim çıkmazsa bakarım sadakatsize
Reklamlı gitseydi bir reklam ile biterdi bölüm ama 20.55'te başlayıp 22.43'e kadar reklamsız gitti. 2 reklam normal.Ezberledik sahneyi artık bitsin bölüm!!!!
Hadi bizlerde onlara rakip olalım @Alos @Emre Ozansoy 😉Bende fazlasıyla alıyorum bir haftada entrika dozumu. Bakarsan biraz alışırsın.
Olur harika olur valla
Valla 2 diziye de bayılıyorum ondan tabiki olurBu arada çarşamba günü Sadakatsiz perşembe günü de Akrep izlerseniz yine bol bol sohbet edebiliriz.@Emre Ozansoy @Alos @EmreCan
Şükür barajın tekrarını erken verdiOkey.
------
Bitiyor şimdi.
Valla ben bıraktım 5,6 bölümdür izlemiyorumMucize Doktor'u bu gidişle bırakacağım zaten, Çarşamba da Perşembe de onlineım.
Baya baya doydukEntrikaya bugün doyduk ama bilmiyorum onları pek izlemedimo yüzden senin hatrına belki bakarım
Bomba gibi geliyoruz o zaman.
Evet az reklamlı gittiReklamlı gitseydi bir reklam ile biterdi bölüm ama 20.55'te başlayıp 22.43'e kadar reklamsız gitti. 2 reklam normal.
Neye rakip oluyoruz
Entrikalı dizilere.Evet az reklamlı gitti
Neye rakip oluyoruz
Belliydi kendini acındırdı baştaCansu en büyük yılan çıktı ben şok! 😱😱😱
Evet nerelerdesin ya biz çoştuk konu da çoştuCansu en büyük yılan çıktı ben şok! 😱😱😱
Entrikalı dizilereEvet az reklamlı gitti
Neye rakip oluyoruz 
Evet hadiBomba gibi geliyoruz o zaman.
Evet nerelerdesin ya biz çoştuk konu da çoştu
haftaya entrika geri dönüyormuşEvet nerelerdesin ya biz çoştuk konu da çoştu
SevindimBu arada uzun zamandır izlemediğim kadar dizi izledim bugün, çok özlemişim valla.
Bana da çok iyi geldiSevindimyorumlaşmak cidden iyi geldii
Banada valla. İki gündür forumdan başlardaki gibi keyif aldım desem yeridir.Sevindimyorumlaşmak cidden iyi geldii
Forum sohbet edince güzel, öyle girip çıkmakla değil.Banada valla. İki gündür forumdan başlardaki gibi keyif aldım desem yeridir.
AynenForum sohbet edince güzel, öyle girip çıkmakla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?