Emre Ozansoy
Moderatör
İzlerken sohbet etmek, yorumlaşmak çok keyifli. Bugün ayrı bir coştu konu ama.İşte sohbetin keyfiyle izleyemiyorsun başka dizi. Aman izlersin hem sonra onu internetten.
İzlerken sohbet etmek, yorumlaşmak çok keyifli. Bugün ayrı bir coştu konu ama.İşte sohbetin keyfiyle izleyemiyorsun başka dizi. Aman izlersin hem sonra onu internetten.
Aynen. Dün @Alos ile Menajerimi Ara izlerken de yorumlaştık. Çok keyifli oldu.İzlerken sohbet etmek, yorumlaşmak çok keyifli. Bugün ayrı bir coştu konu ama.
Farklılık olsun diye ona bakcaktım gene Y.A'yı izledimİşte sohbetin keyfiyle izleyemiyorsun başka dizi. Aman izlersin hem sonra onu internetten.
Bence de baya iyiydiİzlerken sohbet etmek, yorumlaşmak çok keyifli. Bugün ayrı bir coştu konu ama.
Y.A ne be?Farklılık olsun diye ona bakcaktım gene Y.A'yı izledim
Bence de baya iyiydi
Olsun boşver
Valla ben çok keyif aldım diziyi izlerken yorumlaşmayaİşte sohbetin keyfiyle izleyemiyorsun başka dizi. Aman izlersin hem sonra onu internetten.
4 kişiyiz ama dizi başlarken 105. sayfadaydık, şimdi 113.Aynen. Dün @Alos ile Menajerimi Ara izlerken de yorumlaştık. Çok keyifli oldu.
E bugün en son 4 kişi olduk.
Aynen. Haftaya da yapalım.Olsun boşver
Valla ben çok keyif aldım diziyi izlerken yorumlaşmaya
Baya baya hem de ben de çok keyif aldımİzlerken sohbet etmek, yorumlaşmak çok keyifli. Bugün ayrı bir coştu konu ama.
Baya sohbet etmişiz. Ben geldiğimde bile 107'de mi 109'da mı neydik.4 kişiyiz ama dizi başlarken 105. sayfadaydık, şimdi 113.
İzlemedim zaten izlememOlsun boşver
Valla ben çok keyif aldım diziyi izlerken yorumlaşmaya
Ben de de o civardıBaya sohbet etmişiz. Ben geldiğimde bile 107'de mi 109'da mı neydik.
Olurrr
İzlemedim zaten izlemem
------
Ezberledik sahneyi artık bitsin bölüm!!!!
Okey.
Bitiyor şimdi.
Bence de bitsin artık bölüm
Mucize Doktor'u bu gidişle bırakacağım zaten, Çarşamba da Perşembe de online'ım.Bu arada çarşamba günü Sadakatsiz perşembe günü de Akrep izlerseniz yine bol bol sohbet edebiliriz. @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan
Entrikaya bugün doyduk ama bilmiyorum onları pek izlemedim o yüzden senin hatrına belki bakarımBu arada çarşamba günü Sadakatsiz perşembe günü de Akrep izlerseniz yine bol bol sohbet edebiliriz. @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan
Şükür bitti Baraj başladı
Bence de bitsin artık bölüm
Oh iyi o zaman.Mucize Doktor'u bu gidişle bırakacağım zaten, Çarşamba da Perşembe de onlineım.