Emre Ozansoy
Moderatör
Hasanağli'yi övmüşsün, daha ne yapacaksın.Vicdansız ben senin sinirini bozacak ne yaptım @Emre Ozansoy
Hasanağli'yi övmüşsün, daha ne yapacaksın.Vicdansız ben senin sinirini bozacak ne yaptım @Emre Ozansoy
Değil mi ya bunu görünce öbürleri garip geliyor gözümeYasak Elma bir başka ya... Cast, mekan, kostüm her şey büyük bir önemle seçilmiş ve çok güzel bir dünya kurulmuş dizi için. Kolay kolay bunu hiç bir dizi yapamaz.
Yorumları görünce daha da merak ediyorum, aradan çıkarmaya çalışacağım.Bak bak ben de bir türlü izleyememiştim bugün başladım yarım kalır demiştim ama hiç sıkılmadan bölümü bitirdim.
Bana da öyleAma bak hiç biri Yasak Elma'nın tadını vermiyor Sadakatsiz'de ki zengin rolde ki oyuncular bile zengin havasında değil Baraj'da biraz öyle ama Sadakat'sizden daha iyi uyum ve kalite açısından ama Yasak Elma hepsinden daha uyumlu
Çok başka . Evet yapamaz haklısınYasak Elma bir başka ya... Cast, mekan, kostüm her şey büyük bir önemle seçilmiş ve çok güzel bir dünya kurulmuş dizi için. Kolay kolay bunu hiç bir dizi yapamaz.
ben kalpten gider diye düşünmüştüm HasanağliHasanağli'yi övmüşsün, daha ne yapacaksın.
Aynen, tekrarını izle yorum konusunda konuşalım.Bence de bitti barajı erken başlatıcak gibi duruyor kanal
------
2 oldu
Aynı durum bende de oluyor. Çıkarırsın bir şekilde aradan ya.Yorumları görünce daha da merak ediyorum, aradan çıkarmaya çalışacağım.
Ama ben o sahneleri izlerken daha da heyecanlanıyorumHasanağli'yi övmüşsün, daha ne yapacaksın.
Olur zaten boş boş oturuyorum ama şu var ben diğer bölümlerini hiç izlemedimAynen, tekrarını izle yorum konusunda konuşalım.
Öyle ama övülünce sinirleniyorum.Ama ben o sahneleri izlerken daha da heyecanlanıyorum
O zaman bir şey anlamazsın ya.Olur zaten boş boş oturuyorum ama şu var ben diğer bölümlerini hiç izlemedim
Aman ilk 2 bölümüne falan bak. Sonrasını sahnelerden anlarsın belki.Olur zaten boş boş oturuyorum ama şu var ben diğer bölümlerini hiç izlemedim
Gurur duy bir erkek entrika çeviriyorÖyle ama övülünce sinirleniyorum.
------
O zaman bir şey anlamazsın ya. 
Ben de .Öyle ama övülünce sinirleniyorum.
------
O zaman bir şey anlamazsın ya.
@Emre Ozansoy öyle miAman ilk 2 bölümüne falan bak. Sonrasını sahnelerden anlarsın belki.
3. sezon olmasa bile mutlaka izle.Ben de .
3. Sezon olursa söz sana yazın full bölümlerini izleyip yorumlaşıcam
Kendisinde güzel durmuyorum.Gurur duy bir erkek entrika çeviriyor
Nasıl yani3. sezon olmasa bile mutlaka izle.
Kendisinde güzel durmuyorum.
İzlerim3. sezon olmasa bile mutlaka izle.
Kendisinde güzel durmuyorum.
Hasanağli'ye yakışmıyor, otursun evinde o. Mert falan yapsın entrika.Nasıl yani
İzleme, boşver.
Harbi Mert 1 2 kere gösterildi pabucu dama atıldı garibinHasanağli'ye yakışmıyor, otursun evinde o. Mert falan yapsın entrika.
------
İzleme, boşver.
Evet ya, halbuki daha güzel hikaye yazılabilir ona. Annesi - oğlu var, biraz onlara yoğunlaşsalar. Tek derdi hisse.Harbi Mert 1 2 kere gösterildi pabucu dama atıldı garibin
İzlemedim zaten
İşte sohbetin keyfiyle izleyemiyorsun başka dizi. Aman izlersin hem sonra onu internetten.