Unuttum.
ve Feride de plana dahil olur.
------
Şahika nın terlik verişi
Son düzenleme:
Unuttum.
ve Feride de plana dahil olur.
Ben de çok merak ediyorum eski harika bölümler olacak hissediyorumCansu'dan neler çıkacak merak ediyorum. 😱
HarikalarEnder - Şahika harikasınız.Cansu birden girince hani Ender ile Şahika bulacaktı falan demiştim.
Harika bir bölümdüBölüm hem güzeldi hem de gelecek bölümler adına baya umut verdi. Cansu ortalığı karıştırıcak gibi, diziye yakışacak bence. Yıldız'ın yeniden sahalara dönmesi çok iyi oldu.
EnŞahCan üçlüsünü bir kaç bölüm izleriz gibi, harika üçlü oldular.Az önce bölümü tamamladım çok beğendiğim bir bölüm oldu Ender,Şahika ve Caner üçlüsü çok güzel oldu beni çok güldürdülerhemen bozulmasın bir süre üçünü izleyelim bence ilk oyunları Yıldız oldu fena rezil ettiler vallaşimdi sıra Yıldız da bakalım o ne yapacak merakla bekliyorum görsel şölen dedi ne gösterece acaba yıldız
@Emre Ozansoy @Alos @phoebebuffay
EnŞahCan üçlüsünü bir kaç bölüm izleriz gibi, harika üçlü oldular.Caner'in isyanları, Şahika'nın istekleri... Hayati'yi de sevdim ben.
Bir taşla kaç kuş vurdular. Hasan Ali, Yıldız, Asuman...Ama iyi oldu Yıldız'a. Hak etti. O da bir şey yapamaz, o giderken EnŞah ikilisi dönüyordu.
Cansu'yu nasıl buldun abla?
Yapsa bile eline yüzüne bulaştırır.Yıldız yapar görsel şölen
Yapsa bile eline yüzüne bulaştırır.
Cansu ile birlikte olursalar o zaman belki bir şey yaparlar, ama bilemiyorum.Yok ya akılsız görünse aslında çok akıllı Yıldız bakma sen Hasan Aliğ beyden korktu
Yıldız yapar görsel şölen falan dedi kesin birşeyler yapar o yaCansuyu sevdim valla Enderle Şahikaya ne yapacak onu merak ettim
Cansu ile birlikte olursalar o zaman belki bir şey yaparlar, ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?