NOW Yasak Elma - Dizi Yorumları

Ender - Şahika harikasınız. :Z Cansu birden girince hani Ender ile Şahika bulacaktı falan demiştim. :F

Cansu da Ender ile Şahika'yı bitireceğim diyor. 😱

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Bölüm hem güzeldi hem de gelecek bölümler adına baya umut verdi. Cansu ortalığı karıştırıcak gibi, diziye yakışacak bence. Yıldız'ın yeniden sahalara dönmesi çok iyi oldu. :Z

Az önce bölümü tamamladım çok beğendiğim bir bölüm oldu Ender,Şahika ve Caner üçlüsü çok güzel oldu beni çok güldürdüler :A hemen bozulmasın bir süre üçünü izleyelim bence ilk oyunları Yıldız oldu fena rezil ettiler valla :Aşimdi sıra Yıldız da bakalım o ne yapacak merakla bekliyorum görsel şölen dedi ne gösterece acaba yıldız :A

@Emre Ozansoy @Alos @phoebebuffay

Az önce bölümü tamamladım çok beğendiğim bir bölüm oldu Ender,Şahika ve Caner üçlüsü çok güzel oldu beni çok güldürdüler :A hemen bozulmasın bir süre üçünü izleyelim bence ilk oyunları Yıldız oldu fena rezil ettiler valla :Aşimdi sıra Yıldız da bakalım o ne yapacak merakla bekliyorum görsel şölen dedi ne gösterece acaba yıldız :A

@Emre Ozansoy @Alos @phoebebuffay
EnŞahCan üçlüsünü bir kaç bölüm izleriz gibi, harika üçlü oldular. :Z Caner'in isyanları, Şahika'nın istekleri... Hayati'yi de sevdim ben. :F

Bir taşla kaç kuş vurdular. Hasan Ali, Yıldız, Asuman... :F Ama iyi oldu Yıldız'a. Hak etti. O da bir şey yapamaz, o giderken EnŞah ikilisi dönüyordu. :Z

Cansu'yu nasıl buldun abla?

• Güldürdün
Reactions: Angelica
EnŞahCan üçlüsünü bir kaç bölüm izleriz gibi, harika üçlü oldular. :Z Caner'in isyanları, Şahika'nın istekleri... Hayati'yi de sevdim ben. :F

Bir taşla kaç kuş vurdular. Hasan Ali, Yıldız, Asuman... :F Ama iyi oldu Yıldız'a. Hak etti. O da bir şey yapamaz, o giderken EnŞah ikilisi dönüyordu. :Z

Cansu'yu nasıl buldun abla?

Yıldız yapar görsel şölen falan dedi kesin birşeyler yapar o ya :A Cansuyu sevdim valla Enderle Şahikaya ne yapacak onu merak ettim

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy