Zannetmiyorum açıkçası. Televizyon dizilerinin hiçbiri daha sezona başlamadan yeni sezon onayı almaz. Eğer ki sezon boyunca reytingleri iyi olursa o zaman uzatmayı düşünebilirler.7. sezon da gelcek
Zannetmiyorum açıkçası. Televizyon dizilerinin hiçbiri daha sezona başlamadan yeni sezon onayı almaz. Eğer ki sezon boyunca reytingleri iyi olursa o zaman uzatmayı düşünebilirler.7. sezon da gelcek
Bir karın ağrın var ki bitecek olmasına seviniyorsun.Niye elem kusayım be, benim Pazartesi izlediğim dizi olmadı ki bu dizi yayınlanırken. Yani reytingleri beni ilgilendirmiyor. Sadece ekranlardan vasat bir dizinin ayrılacak olmasına sevindim.
Vasat dizilere karşı alerjim var diyelim. Boşuna ekranı işgal etmesin ve yerlerine kaliteli işler gelsin.Bir karın ağrın var ki bitecek olmasına seviniyorsun.
Dediğine inanıyorum ben senin 6. sezon gelecek dedin geldi7. sezon da gelcek
Sen vasat dizi görmemişsin ha görmek istersen kendi izlediklerinden başla. Yasak Elma son yıllarda yapılmış en iyi entrika-dram-komedi işi.Vasat dizilere karşı alerjim var diyelim. Boşuna ekranı işgal etmesin ve yerlerine kaliteli işler gelsin.
Benim vasat diziyle işim olmaz. Hee eğer bir gün vasat dizi önerisine ihtiyacım olursa senden fikir alırım. Nasıl olsa izlediğin şeylerin çoğu bu kategoriye giriyor.Sen vasat dizi görmemişsin ha görmek istersen kendi izlediklerinden başla. Yasak Elma son yıllarda yapılmış en iyi entrika-dram-komedi işi.
Dedi vasat dizi izleme uzmanı.Benim vasat diziyle işim olmaz. Hee eğer bir gün vasat dizi önerisine ihtiyacım olursa senden fikir alırım. Nasıl olsa izlediğin şeylerin çoğu bu kategoriye giriyor.
Kalitenin bundan haberi var mı acaba? @xemrexxx konuya Serhat'ın sevmediği 2-3 tane ecünnü fotosu salsana.Dedi vasat dizi izleme uzmanı.
Kendi izlediklerinle karıştırma benim izlediklerimi. Ben kalite nerede ise oradayım.
Sen kaliteden anlamadığın için kalitenin haberinin olup olmadığını idrak da edemiyorsun haliyle.Kalitenin bundan haberi var mı acaba? @xemrexxx konuya Serhat'ın sevmediği 2-3 tane ecünnü fotosu salsana.
Allah onun cezasını vermiş ayol kine sevse ölüyor forumda Faruk, marul kafa, Maskeli, eskici, özgür vb. ) bir de ben bişi yapmiyimKalitenin bundan haberi var mı acaba? @xemrexxx konuya Serhat'ın sevmediği 2-3 tane ecünnü fotosu salsana.
Önce bir sezon başlasın, Allah büyük.7. sezon da gelcek
Tabii ki. Favori dizisinin başlaması şerefine @Maskeli Fedai de gelir, beraber izleyip yorumlarız Yasak Elma'mızı.@phoebebuffay @Sherlock haftaya kimselere söz vermeyin.
Aman o uğursuz eksik olsun.Tabii ki. Favori dizisinin başlaması şerefine @Maskeli Fedai de gelir, beraber izleyip yorumlarız Yasak Elma'mızı.
@phoebebuffay @Sherlock haftaya kimselere söz vermeyin.
Ekibe bak, gelecek haftayı iple çekiyorum...Tabii ki. Favori dizisinin başlaması şerefine @Maskeli Fedai de gelir, beraber izleyip yorumlarız Yasak Elma'mızı.
Seni de seveyim de geber bari.Entrika is back
------
Allah onun cezasını vermiş ayol kine sevse ölüyor forumda Faruk, marul kafa, Maskeli, eskici, özgür vb. ) bir de ben bişi yapmiyim
Yorumlamayı kaçırır mıyızTabii ki. Favori dizisinin başlaması şerefine @Maskeli Fedai de gelir, beraber izleyip yorumlarız Yasak Elma'mızı.
Zaten gebermişsin sen.
Büyük bir merakla bekleniyor.. @Alos @serhatt @SherlockTabii ki. Favori dizisinin başlaması şerefine @Maskeli Fedai de gelir, beraber izleyip yorumlarız Yasak Elma'mızı.