PerşembeHekimoğlu herkesi yanılttı. Sefirin Kızı'da aynı sekilde. Muhtemelen başlamadan tekrar tarih değişebilir ama şu anlık Pazartesi görünüyor. Ben Zemheri tahminimi Çarşamba yapmak istiyorum. ? @Aserat
PerşembeHekimoğlu herkesi yanılttı. Sefirin Kızı'da aynı sekilde. Muhtemelen başlamadan tekrar tarih değişebilir ama şu anlık Pazartesi görünüyor. Ben Zemheri tahminimi Çarşamba yapmak istiyorum. ? @Aserat
Yok perşembe yapıcamİzlediğim bir şey yok bana da Perşembe geliyordu ama şu an Çarşamba boşluğu var. Zemheri değerlendirir umarım elini çabuk tutarsa.![]()
Ocak ayından sonraStar'da ne var ki Çarşamba başlayacak? ?
olabilirNe başlayacak, Babil'i mi diyorsun?![]()
Kanal fancıkları giriyorsa olaya foxculardan çekeceğin varBelli değil ki hangi kanalda olacağı, Show TV'de olma ihtimali de yüksek, sonuçta Ay Yapım. ? Hem Zemheri Çarşamba olmalı, o günki boşluğu rahatça doldurur dizi.Show'cular gelin konuya.
![]()
Fiyi de mahvetti showFox'tansa Star daha mantıklı Babil için ama Star'da bu sezon tutmuyor diziler. Babil'i orda fark etmez bile izleyici. Fox'a soğuk işler pek gitmiyor, Babil için şu an Show TV biçilmiş kaftan ama ben televizyon dizisi olmasını istemiyorum.Dijitalde olmalı bu dizi. Bir de Halit Ergenç çekildi projeden diyorlar aslı astarı var mi bilmiyorum ama...
Yaz için uygundu evet ama takvimi kötü ayarldılarFi'nin tekrarıydı ama, esas yayınlamakla hata ettiler. Baya da para vermişler haklarıni almak için.![]()
İnterneti yoksa? Yazlık eve internet alan çok kimse yok yaniYazda olsa ekran işi değildi ilk bölümüne denk gelmiştim yarım saat zor dayandım, kesilince bir çok sahne havada kalmış izleyen insanlar izledi zaten neden sansürsüz hali varken sansürlüsünü televizyonda izlesinler?Kanal D'de aynı hatayı yaptı Masum'da. Yine Fi 1-2 reyting falan aldı ama Masum 1'inde altında oranlar almıştı. Hiçbir şekilde izlenmez bu tür diziler televizyonda. ?
İlk soruna göre denekler hiç tatil yapmıyor mu diye karşi bi soru sorayım o vakitİyi ama yazlık evlerde reyting cihazı mı var?Can Manay'ın ilk bölümdeki sperm-yumurta sözleri kesilmişti.
İlk sezon biraz daha cesurlardı sistem eleştirisi vs. gibi konularda o yüzden kesilen sahneler vardı ve onlar çıktığı icin anlamsızdı. Bence daha cesur sahneler olabilir, zamanında çok daha iyilerini gorduk bu ülkede. Tutkulu gelmedi yani bana, tek iyi olan meni olayını iyi düşünmüşlerdi.
![]()
İzleyecek bişey olsa yine günlük ortalama reyting alınıyorYapiyor zaten o yuzden yazin reyting oranlari düşüyor yari yariya. ?