@Bully sence ben Yakamoz’a neden burda gözlük fırlattım?Aleyna Tilki - Baṣıma Belasın
Okudum ve gördüm demek istedin.@Bully sence ben Yakamoz’a neden burda gözlük fırlattım?
Hadi bul bakalım detaycı seni
@Yakamoz-Asi ‘yi her yerde görüyorum zatenOkudum ve gördüm demek istedin.
İpucu yok mu ?@Yakamoz-Asi ‘yi her yerde görüyorum zaten
@Bully sence ben Yakamoz’a neden burda gözlük fırlattım?
Ne alaka
Bunun intikamı?
Konuya beğeni? Veya senin Aleyna'ya oy verdiğin mesaja tepki bırakmaması.
Gerisi @Yakamoz-Asi ‘deKonuya beğeni? Veya senin Aleyna'ya oy verdiğin mesaja tepki bırakmaması.
Bunlar da değilse benim gibi bir detaycı için bile zor soru sormuşsun
@Bully sence ben Yakamoz’a neden burda gözlük fırlattım?
Okudum ve gördüm demek istedin.
@Yakamoz-Asi ‘yi her yerde görüyorum zaten
İpucu yok mu ?
Bunun intikamı?
Konuya beğeni? Veya senin Aleyna'ya oy verdiğin mesaja tepki bırakmaması.
Gerisi @Yakamoz-Asi ‘de
Senin görevin bitti
Ben konuya yönelik dememiştimGerekli reaksiyon okudum olarak gösterilmistir
İkincisiydi. Aleyna diyen ben hariç herkese harika var ama ben sıfır ona gözlük atılsa o kabulümdü ama konuya beğenmedimKonuya beğeni? Veya senin Aleyna'ya oy verdiğin mesaja tepki bırakmaması.
@Yakamoz-Asi Aleyna'ya oy verdiğin mesaja harika atarak ve konudan gözlüğü çekerek gerekeni yapacaktır inşallahBen konuya yönelik dememiştim
Daha o bahsettiğim durum duruyor.
Ayrıca konuyu boş bırakmanı tercih ederim. Bu reaksiyonlar bana göre konunun önemini değersizleştiriyor
------
İkincisiydi. Aleyna diyen ben hariç herkese harika var ama ben sıfır ona gözlük atılsa o kabulümdü ama konuya beğenmedim
Bu saatten sonrası önemli değil artık@Yakamoz-Asi Aleyna'ya oy verdiğin mesaja harika atarak ve konudan gözlüğü çekerek gerekeni yapacaktır inşallah
6172772 ay sonra ankette oyunu gördükDelirdiniz iyice yemin ederim.
Aleyna'nın en iyi şarkısı tabii ki de.
Ben konuya yönelik dememiştim
Daha o bahsettiğim durum duruyor.
Ayrıca konuyu boş bırakmanı tercih ederim. Bu reaksiyonlar bana göre konunun önemini değersizleştiriyor
------
İkincisiydi. Aleyna diyen ben hariç herkese harika var ama ben sıfır ona gözlük atılsa o kabulümdü ama konuya beğenmedim
@Yakamoz-Asi Aleyna'ya oy verdiğin mesaja harika atarak ve konudan gözlüğü çekerek gerekeni yapacaktır inşallah
Gerekli düzenleme @Bully 'nin dedigi gibi yapilmistir. (ben o mesaji atlamisim )Bu saatten sonrası önemli değil artık
Varlığı yeter ne diyelim
------
6172772 ay sonra ankette oyunu gördük
Oysa ben sadece atladığını anlatmaya çalışmıştım ama olay nerelere geldiGerekli düzenleme @Bully 'nin dedigi gibi yapilmistir. (ben o mesaji atlamisim )
Oysa ben sadece atladığını anlatmaya çalışmıştım ama olay nerelere geldi
Bende sana gözlük yerine harika attım. Her şey düzeldi
Konuya… yok yok bu kadarı kâfi
Haklısın. Zaten en başından beri konu ile alakalı yazmamıştımKonuya en fazla okudum verebilirdim, zira Simge'mi eleyen sarkinin konusunu begenemem. @Bully