Ben her türlü buradan gelecek kişiye oy atıcam.Fark diğeri gibi olsa yapardımda bi bekleyeyim azıcık daha
Ben her türlü buradan gelecek kişiye oy atıcam.Fark diğeri gibi olsa yapardımda bi bekleyeyim azıcık daha
Millet uyudu Türkiye'de
Bir oy daha geldiGece yarısı oylaması nedir arkadaş ya burası Türkiye, Avrupa değil
Sence bir şey fark etti miBir oy daha geldi
umutanyel Aleyna diyebilirdi yetişemedi. Hep acele etme sevdan yüzündenBir oy daha geldi
Evet, oy oranı yüksek olanın yüzdeliği azaldıSence bir şey fark etti mi
Taş bana geldi, sesi sana gelmesi gerekiyorTaṣ geldi @Dosi
Hanımefendi rahat tabii gece forumda takılacak ama bizi düşündüğü yok oylama başlayınca gideyim de görsün
Evet, oy oranı yüksek olanın yüzdeliği azaldı
------
Taş bana geldi, sesi sana gelmesi gerekiyor
Doğru demiş Bully.Taṣ geldi @Dosi
Hanımefendi rahat tabii gece forumda takılacak ama bizi düşündüğü yok oylama başlayınca gideyim de görsün
Saatimiz 10 bile değilDoğru demiş Bully.
Dosinin olduğu yerde gece 2 olması lazım.
Bu saatte oylama mı olur 😅😁
Hâlâ yüzde 50 üstünde. Çoğunluk hâlâ ona ait. 😅😁Evet, oy oranı yüksek olanın yüzdeliği azaldı
Saatimiz 10 bile değil
Bu ara ben @Yakamoz-Asi ve @Bully çok birlikte takılıyoruz. Çoğunluğa oynadım. Ben ve Yakamoz için akşam yeni başlıyor (dün bu vakitlerde kaçındı rüyadaydım )
Daha o konu coşturulacak biraz Uyumak istiyom ben yaYarın uyursun ya dayanıver iki dakika
Ben onu düşünüyorum. Sonra uyku düzenim bozuldu diye bize çemkiriyor.
Daha o konu coşturulacak biraz Uyumak istiyom ben ya
geçen hafta size aylık eni yetireceğim diye taşıtı kaçırdık işe 5 dakika geç kaldım. Neyseki gün içinde yaptığım önemli bir atılım ile patronların aklını çeldik, o gecikme sorun olmadı
SjjsjsjsjjsjsDiziler bile bitmedi daha
Başlangıçta biraz coşturmak gerekir konuyu Acı çekecez artık yapacak bir şey yokTamam hadi sen çalıṣtın oyunu verir gidersin. Çoṣmayı haftasonu yaparsın
geçen hafta size aylık eni yetireceğim diye taşıtı kaçırdık işe 5 dakika geç kaldım. Neyseki gün içinde yaptığım önemli bir atılım ile patronların aklını çeldik, o gecikme sorun olmadı
Bundan sonra emleri öğlen mola arası açarım
------
Sjjsjsjsjjsjs
Tespit gibi tespit