Ben her türlü buradan gelecek kişiye oy atıcam.Fark diğeri gibi olsa yapardımda bi bekleyeyim azıcık daha![]()
Ben her türlü buradan gelecek kişiye oy atıcam.Fark diğeri gibi olsa yapardımda bi bekleyeyim azıcık daha![]()
Millet uyudu Türkiye'de![]()
Bir oy daha geldiGece yarısı oylaması nedir arkadaş ya burası Türkiye, Avrupa değil![]()
Sence bir şey fark etti miBir oy daha geldi![]()
umutanyel Aleyna diyebilirdi yetişemedi. Hep acele etme sevdan yüzündenBir oy daha geldi![]()
Evet, oy oranı yüksek olanın yüzdeliği azaldıSence bir şey fark etti mi![]()
Taş bana geldi, sesi sana gelmesi gerekiyorTaṣ geldi @Dosi![]()
Hanımefendi rahat tabii gece forumda takılacak ama bizi düşündüğü yok oylama başlayınca gideyim de görsün
Evet, oy oranı yüksek olanın yüzdeliği azaldı
------
Taş bana geldi, sesi sana gelmesi gerekiyor![]()
Doğru demiş Bully.Taṣ geldi @Dosi![]()
Hanımefendi rahat tabii gece forumda takılacak ama bizi düşündüğü yok oylama başlayınca gideyim de görsün![]()
Saatimiz 10 bile değilDoğru demiş Bully.
Dosinin olduğu yerde gece 2 olması lazım.
Bu saatte oylama mı olur 😅😁
Hâlâ yüzde 50 üstünde.Evet, oy oranı yüksek olanın yüzdeliği azaldı![]()
Saatimiz 10 bile değil
Bu ara ben @Yakamoz-Asi ve @Bully çok birlikte takılıyoruz. Çoğunluğa oynadım. Ben ve Yakamoz için akşam yeni başlıyor(dün bu vakitlerde kaçındı rüyadaydım
)
Daha o konu coşturulacak birazYarın uyursun ya dayanıver iki dakika![]()
Ben onu düşünüyorum. Sonra uyku düzenim bozuldu diye bize çemkiriyor.
Daha o konu coşturulacak birazUyumak istiyom ben ya
![]()
geçen hafta size aylık eni yetireceğim diye taşıtı kaçırdık işe 5 dakika geç kaldım. Neyseki gün içinde yaptığım önemli bir atılım ile patronların aklını çeldik, o gecikme sorun olmadı
SjjsjsjsjjsjsDiziler bile bitmedi daha![]()
Başlangıçta biraz coşturmak gerekir konuyuTamam hadi sen çalıṣtın oyunu verir gidersin. Çoṣmayı haftasonu yaparsın![]()
geçen hafta size aylık eni yetireceğim diye taşıtı kaçırdık işe 5 dakika geç kaldım. Neyseki gün içinde yaptığım önemli bir atılım ile patronların aklını çeldik, o gecikme sorun olmadı
Bundan sonra emleri öğlen mola arası açarım
------
Sjjsjsjsjjsjs
Tespit gibi tespit![]()