2023 Yarı Final | Melike Şahin - Diva Yorgun vs KÖFN - Al Aramızdan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı finale yükselsin?

• Melike Şahin - Diva Yorgun

• KÖFN - Al Aramızdan

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,335
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 13. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde yarı finale gelmiş bulunmaktayız.

Hangi şarkı finale yükselsin?

Melike Şahin - Diva Yorgun vs KÖFN - Al Aramızdan

İki şarkıya da tam destek olmuşum şu ana kadar. Al Aramızdan'a ilk kez oy veremeyeceğim. Oyum Diva Yorgun'a.

------

@Yakamoz-Asi
Benim film etkinlikte oylamam gibi tek kalmışsın :A @Bully

Az önce gördüm, kahkaha attım bu duruma ama Allah'tan bir arkaṣımız yetiṣti. :A

Aynı örnek benim de aklıma geldi :A

Geçen sene @Yakamoz-Asi KÖFN'nin Bir Tek Ben Anlarım şarkısına başlarda oy vermiyordu, sonra senin etkinle oy vermeye başladı :A KÖFN'yi ona sen sevdirmişsin diyebiliriz :A

Bu sene az dinlemedim, severiz. :A Bir Tek Ben Anlarım kadar olmasa da bu ṣarkısı da iyi. Ama finalde Aleyna elenirse Melike'ye oy vereceğim mecbur. Yakıṣıklımı eleyene oy yok. :T:

• Aynen
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Aynı örnek benim de aklıma geldi :A

Geçen sene @Yakamoz-Asi KÖFN'nin Bir Tek Ben Anlarım şarkısına başlarda oy vermiyordu, sonra senin etkinle oy vermeye başladı :A KÖFN'yi ona sen sevdirmişsin diyebiliriz :A
dur şimdi
@Yakamoz-Asi bak ben çok ince bir detay gördüm bu mesajda. Geçen sene Bully bey forumda yoktu ama bu detaya kadar biliyor :A

Az önce gördüm, kahkaha attım bu duruma ama Allah'tan bir arkaṣımız yetiṣti. :A

Bu sene az dinlemedim, severiz. :A Bir Tek Ben Anlarım kadar olmasa da bu ṣarkısı da iyi. Ama finalde Aleyna elenirse Melike'ye oy vereceğim mecbur. Yakıṣıklımı eleyene oy yok. :T:

dur şimdi
@Yakamoz-Asi bak ben çok ince bir detay gördüm bu mesajda. Geçen sene Bully bey forumda yoktu ama bu detaya kadar biliyor :A
Onu bilerek söyledim zaten @Yakamoz-Asi az çok tahmin eder :A

Geçen sene kuraları ben çektim ya hani haliyle senle bağlantımız olması gerekiyor Zeyno Hanım :A