Ondan mı oyumu Alina’ya verdim?Miray kazansın diye elinden geleni yapmıṣsın...
Ondan mı oyumu Alina’ya verdim?
En son fotolarında seçilenleri almıyoruz. Geriye yenilerden bunlar kaldı. Bereli olanı değiştirdim ama diğer fotoda harika. Neyini beğenmedin. Kendi paylaştığı fotolar.
Varsa önerin söyle
Taktik derken? Sen oyunu vermişsin orda görürsün oy verip vermediğimi.Taktik belki o oy
Yok önerim. Takılın siz istediğiniz gibi.
Kararsız kaldım, biraz düşüneyim
37 dakika yetmiş karar vermeneMiray da güzel ama popülerliği sebebiyle bu etkinlikte bir tık abartıldığını düşünüyorum.
Alina’nın farklı bir güzelliği var. Oyum ona gitti.
Diğer tura göre neyse de sokakta sokak biraz iddialı oldu işlek bir caddede bunlardan güzel 100 kız bulurum 20 dakika mesai harcasam
Sana iyi eğlenceler o zaman. 🥰
Konuş konuş.Hadi ben kaçar. Yeter bugünlük bu kadar. Daha iyi bir zaman içinde forumun pestilini çıkarırım.
Dur o zaman derin araştırmalar yapıp oyumu kullanayım bu fotolarla karar vermem mümkün değil derin bir analiz lazımSen sokağa bakma burada oy kullan
Sokaklar senin olsun
------
Konuṣmıyayım bu konuda. Üzerim seni.
Dur o zaman derin araştırmalar yapıp oyumu kullanayım bu fotolarla karar vermem mümkün değil derin bir analiz lazım
Yüz güzelliğinde Alina Boz önde.Sen bilirsin inṣallah doğal güzelliği. Bazıları beni çok çok ṣaṣırttı çünkü.
Yüz güzelliğinde Alina Boz önde.
Fizik olarak da pek bir farkları yok benim fizik güzelliği standartım biraz farklı zayıf sevmemKötü fizikleri yok ama benlik değil yani.
Alina Boz dedim de demek için yani beklediğim yarı finaller bunlar olamaz.
Simge ve Mine'nin çok farklı havası var bu tür istisnalar hariç biraz balık etli sevdiğim tartışmaya kapalıSen balık etli seviyorsun önerilerinden biraz fark ettim.
Simge ve Mine'nin çok farklı havası var bu tür istisnalar hariç biraz balık etli sevdiğim tartışmaya kapalı
Benim idealim böyle göze dolgun gelecek böyle
Ya Hadise'nin falan 5 oyla elendiği, Minelerin falan çeyrek göremediği bir turnuvada Eda Ece'nin yarı final görmesini kabullenemediğim için orda oy kullanmam mümkün değilGüzel güzelsen diğer konuda o zaman tahmin edeyim Eda dersin bu kriterlere göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?