2025 Yarı Final | En Favori Güzel - Alina Boz vs Miray Daner (OYLAMADA SON SAATLER ❗️❗️❗️)

Hangi Güzel Finale Yükselsin?

• Alina Boz

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Miray kazansın diye elinden geleni yapmıṣsın...
Ondan mı oyumu Alina’ya verdim?
En son fotolarında seçilenleri almıyoruz. Geriye yenilerden bunlar kaldı. Bereli olanı değiştirdim ama diğer fotoda harika. Neyini beğenmedin. Kendi paylaştığı fotolar.
Varsa önerin söyle

Ondan mı oyumu Alina’ya verdim?
En son fotolarında seçilenleri almıyoruz. Geriye yenilerden bunlar kaldı. Bereli olanı değiştirdim ama diğer fotoda harika. Neyini beğenmedin. Kendi paylaştığı fotolar.
Varsa önerin söyle

Taktik belki o oy :)
Yok önerim. Takılın siz istediğiniz gibi.

Taktik belki o oy :)
Yok önerim. Takılın siz istediğiniz gibi.
Taktik derken? Sen oyunu vermişsin orda görürsün oy verip vermediğimi.
Tüm etkinlik boyunca bir oyun ne kadar önemli olduğunu gördük. Miray kazanmasını istesem rakibine mi oy vereceğim. Kime neyin taktiğini yapayım?

Miray da güzel ama popülerliği sebebiyle bu etkinlikte bir tık abartıldığını düşünüyorum.

Alina’nın farklı bir güzelliği var. Oyum ona gitti.

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Diğer tura göre neyse de sokakta sokak biraz iddialı oldu işlek bir caddede bunlardan güzel 100 kız bulurum 20 dakika mesai harcasam :A

Sen sokağa bakma burada oy kullan :D

Sokaklar senin olsun :A
------

Sana iyi eğlenceler o zaman. 🥰

Konuş konuş. :) Hadi ben kaçar. Yeter bugünlük bu kadar. Daha iyi bir zaman içinde forumun pestilini çıkarırım. :)

Konuṣmıyayım bu konuda. Üzerim seni. :)

• Güldürdün
Reactions: TenTen and xdragxx
Sen bilirsin inṣallah doğal güzelliği. Bazıları beni çok çok ṣaṣırttı çünkü.
Yüz güzelliğinde Alina Boz önde.
Fizik olarak da pek bir farkları yok benim fizik güzelliği standartım biraz farklı zayıf sevmem :A Kötü fizikleri yok ama benlik değil yani.
Alina Boz dedim de demek için yani beklediğim yarı finaller bunlar olamaz.

• Güldürdün
Yüz güzelliğinde Alina Boz önde.
Fizik olarak da pek bir farkları yok benim fizik güzelliği standartım biraz farklı zayıf sevmem :A Kötü fizikleri yok ama benlik değil yani.
Alina Boz dedim de demek için yani beklediğim yarı finaller bunlar olamaz.

Sen balık etli seviyorsun önerilerinden biraz fark ettim. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Sen balık etli seviyorsun önerilerinden biraz fark ettim. :A
Simge ve Mine'nin çok farklı havası var bu tür istisnalar hariç biraz balık etli sevdiğim tartışmaya kapalı :A

676fee81251a02661a3188f4.jpg

Benim idealim böyle göze dolgun gelecek böyle :A

• Güldürdün
Güzel güzel :A sen diğer konuda o zaman tahmin edeyim Eda dersin bu kriterlere göre. :D
Ya Hadise'nin falan 5 oyla elendiği, Minelerin falan çeyrek göremediği bir turnuvada Eda Ece'nin yarı final görmesini kabullenemediğim için orda oy kullanmam mümkün değil :A
Ama bir oy kullansam Eda Ece derdim.

• Güldürdün