2024 Yarı Final | En Favori Üye 2024 | 12.Adam vs Yakamoz-Asi

Hangi üye finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep @Dosi den yani gel dedi oy kullan o @12.Adam ufaklığını yok etmemiz lazım dedi yani hep ondan ötürü :A:A

(Ciddiye alacak eksik IQ lular için ;şaka bu dediğim :X)
Ne olur ne olmaz diye mesajın sonunda kendini garantiye almayı da ihmal etmemişsin :F :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
İki çok sevdiğim isim fakat @12.Adam bu zevki daha yeni tattığı için geçirdiği kötü bir yıllık süreçten sonra 2025 Yakamoz adına forumda da güzel başlayıp güzel bitebilsin diye @Yakamoz-Asi dedim.

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Oy vermeden baktım son 4 yılda 3 kere kazanmışsın, rüşfetle mi oyları topladın :A
O 3 yılda 3 kere aslında. 2 kere üst üste alınca çekildim. O arada 12 adam oldu. Geri katıldım yine kazanınca bu kez ebedi kendimi yarışmadan men ettim :A artık asla yokum :A
Rüşvet değil o. Foruma kattıklarımızın değeri :A
Açık oylamaya geçtik şeffaf oylama oldu orda da kazandım yani tamamı ile organik kazanç :A

O 3 yılda 3 kere aslında. 2 kere üst üste alınca çekildim. O arada 12 adam oldu. Geri katıldım yine kazanınca bu kez ebedi kendimi yarışmadan men ettim :A artık asla yokum :A
Rüşvet değil o. Foruma kattıklarımızın değeri :A
Açık oylamaya geçtik şeffaf oylama oldu orda da kazandım yani tamamı ile organik kazanç :A
Yani biraz şüpheli geldi de neyse forumun Angela Merkeli oldun :A
------

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :A @Dosi
Teṣekkürler yinede :A
Yani bir oyla kaybedeceğini düşünmüyorum büyük ihtimalle büyük fark yiyeceksin :A:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan