İki çok sevdiğim isim fakat @12.Adam bu zevki daha yeni tattığı için geçirdiği kötü bir yıllık süreçten sonra 2025 Yakamoz adına forumda da güzel başlayıp güzel bitebilsin diye @Yakamoz-Asi dedim.
Sürekli didiştiğin @Yakamoz-Asi ’yi es geçememen gözlerimi yaşarttı
nerede es geçmemişim eksik IQ derken mi acepCok severim ben Emre'yi, ama hissettirmem. @xemrexxx
Ona oy vermişsin ya hani. Ondan bahsediyorumnerede es geçmemişim eksik IQ derken mi acep
evet strateji değiştirdim bir süre dış mihraklarla iyi anlaşıp yerli kefereleri yok edicemOna oy vermişsin ya hani. Ondan bahsediyorum
Diğer üye ellerini sevinçten çırpıyor. Sesi buraya kadar geldiHer ikiniz kazanmışsınız ama en son @12.Adam kazanmış bu yüzden oyumu @Yakamoz-Asi verdim.
Bu arada finalde diğer taraftan hiç şampiyon olmamış üyeler varmış şimdiden söyliyim finalde size oy moy yok
Oy vermeden baktım son 4 yılda 3 kere kazanmışsın, rüşfetle mi oyları topladınDiğer üye ellerini sevinçten çırpıyor. Sesi buraya kadar geldi
O 3 yılda 3 kere aslında. 2 kere üst üste alınca çekildim. O arada 12 adam oldu. Geri katıldım yine kazanınca bu kez ebedi kendimi yarışmadan men ettim artık asla yokumOy vermeden baktım son 4 yılda 3 kere kazanmışsın, rüşfetle mi oyları topladın
Her ikiniz kazanmışsınız ama en son @12.Adam kazanmış bu yüzden oyumu @Yakamoz-Asi verdim.
Bu arada finalde diğer taraftan hiç şampiyon olmamış üyeler varmış şimdiden söyliyim finalde size oy moy yok
Bence sevinirsin bu duruma. İkinize ayrı takılacak bahanelerimiz varSevinsem mi üzülsem mi bilemedim @Dosi
Teṣekkürler yinede
Yani biraz şüpheli geldi de neyse forumun Angela Merkeli oldunO 3 yılda 3 kere aslında. 2 kere üst üste alınca çekildim. O arada 12 adam oldu. Geri katıldım yine kazanınca bu kez ebedi kendimi yarışmadan men ettim artık asla yokum
Rüşvet değil o. Foruma kattıklarımızın değeri
Açık oylamaya geçtik şeffaf oylama oldu orda da kazandım yani tamamı ile organik kazanç
Yani bir oyla kaybedeceğini düşünmüyorum büyük ihtimalle büyük fark yiyeceksinSevinsem mi üzülsem mi bilemedim @Dosi
Teṣekkürler yinede
Yani bir oyla kaybedeceğini düşünmüyorum büyük ihtimalle büyük fark yiyeceksin
Strateji yapıyorum üyeler mesajımı ciddiye alıp fark büyük olmasın diye sana oy verirlerGörüyor musun beklentiyi @Dosi
Strateji yapıyorum üyeler mesajımı ciddiye alıp fark büyük olmasın diye sana oy verirler