Yok la uzatmalara gitti. Bir 5 dk daha oynanacak.![]()
Yok be hafta bitmeden yaptım bu sefer 😂Neyse boşver unut gitsin. Biz sallayıp kenara atmıştık![]()
Yok la uzatmalara gitti. Bir 5 dk daha oynanacak.![]()
Yok be hafta bitmeden yaptım bu sefer 😂Neyse boşver unut gitsin. Biz sallayıp kenara atmıştık![]()
Yooo önceki tur kaldı öyleYok be hafta bitmeden yaptım bu sefer 😂
Aynen, bu yüzden yazdım ya işini sağlama almışsın diye. Hafta bitimine kadar süresi var Alemdar'ınÇok geç değil. Daha bu hafta bitmedi@Bully
Benimkinin şerefine ceza almışım.Nasıl uğurlu gelmiş gördün mü?Aynen, bu yüzden yazdım ya işini sağlama almışsın diye. Hafta bitimine kadar süresi var Alemdar'ın![]()
Ne süresi like'ladım ya 😂Aynen, bu yüzden yazdım ya işini sağlama almışsın diye. Hafta bitimine kadar süresi var Alemdar'ın![]()
10 kere dedim şu kelimelere dikkat et diye burası forum her içinden geleni yazma işte son 3-4 senedir böylesin eskiden forumda "lan" bile yazmazdın.Benimkinin şerefine ceza almışım.Nasıl uğurlu gelmiş gördün mü?@xdragxx
Lan kelimesi de mi yasak yuhhhh.10 kere dedim şu kelimelere dikkat et diye burası forum her içinden geleni yazma işte son 3-4 senedir böylesin eskiden forumda "lan" bile yazmazdın.
Aynı şekilBu iki şarkıya da yarı finale kadar oy kullanmadım sanırım ; şimdi kullansam garip olur mu![]()
Çok eminsin bakıyorum. HayırlısıHer dinlediğimde kararsız kaldığım bir eşleşme.
Daha fazla kendime eziyet etmeyeceğim, birazda hislerime güvenerek (verdiğim oyun bir etkisi olmayacağını hissettiğim için) ve ilk fikrimi değiştirmeden oyumu Sen Sevda Mısın şarkısından yana kullanacağım. (Bunu yolladıktan sonra oyumu kullanacağım)
------
@Bully senle finalde aynı isme oy veririz![]()
Hislerimde yanılmam. En azından finalde aynı tarafta olacağımızdan eminimÇok eminsin bakıyorum. Hayırlısı![]()