2026 Yarı Final | Buray - Sen Sevda Mısın vs Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Hangi Şarkı Finale Yükselsin?

• Buray - Sen Sevda Mısın

• Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
  • Okudum
Reactions: Bully and Dosi
cok cok cok kararsiz kaldigim bir eslesme oldu. keske ikisi ayri gruplarda olsaydida ikisini oylasaydim.
konuyu acarken %60 Buray daha agir basiyordu. Simdi iki sarkiyida actim ve %50 oldu. Hangisini acsam bu olsun diyorum :A
müzik ve yorum ve sarkinin anlami olarak Cati kati efsane ama bir yanim Buray demek istiyor.
Cati Kati forum olarak benim icin daha fazla bir anlami var.
Sen sevda misin ise yürege dokunan bir sarki. Buray'in sesini cok begeniyorum ve en sevdigim sarkilarindan birisi. Yanlis hatirlamiyorsam ilk bu sarkisi ile sevmistim (hareketli bir sarkisi vardi ona gicik kapiyordum sonra bunu dinleme firsatim olmustu).
yarin aksama oy vermeye calisacagim.

çatı katı diyip günü sonlandırayım madem @Bully hemen açığımı bulmuş bu konuda ilk sözümden dönmek olmaz :F:F

• Harika
Reactions: Bully
Her dinlediğimde kararsız kaldığım bir eşleşme.
Daha fazla kendime eziyet etmeyeceğim, birazda hislerime güvenerek (verdiğim oyun bir etkisi olmayacağını hissettiğim için) ve ilk fikrimi değiştirmeden oyumu Sen Sevda Mısın şarkısından yana kullanacağım. (Bunu yolladıktan sonra oyumu kullanacağım)
------

@Bully senle finalde aynı isme oy veririz :A

• Okudum
  • Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Her dinlediğimde kararsız kaldığım bir eşleşme.
Daha fazla kendime eziyet etmeyeceğim, birazda hislerime güvenerek (verdiğim oyun bir etkisi olmayacağını hissettiğim için) ve ilk fikrimi değiştirmeden oyumu Sen Sevda Mısın şarkısından yana kullanacağım. (Bunu yolladıktan sonra oyumu kullanacağım)
------

@Bully senle finalde aynı isme oy veririz :A
Çok eminsin bakıyorum. Hayırlısı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi