Ulan eşleşmeye bak sanırsın m.city-bayern Münih ş.ligi yarı finali...
@Tolstoyevski @DarkLegenD @MEnes
@Tolstoyevski @DarkLegenD @MEnes
etkinligin kazanani olacak ve bunu gecen seneden beri biliyorduk burda yaptiginin 2 katini diger rakibe yapabilirFarkı görünce ben;
Ezelin sosyal medya kitlesi daha büyük bence sadece forumda daha azetkinligin kazanani olacak ve bunu gecen seneden beri biliyorduk burda yaptiginin 2 katini diger rakibe yapabilir
Sosyal medyanın tamamında yapılsa Leyla ile Mecnun kazanırdı etkinliği gibi, ya da Leyla ile Mecnun vs Ezel finali olurdu eşleşmedikleri sürece.Ezelin sosyal medya kitlesi daha büyük bence sadece forumda daha az
evet Murat Soner bir oylama yapmıştı ve o oylamada Leyle ile Mecnun birinci olmuştu,twitter'de KV ve Ezel ile kafa kafa gidiyor ve şaşırdım çünkü dizinin reytingleri çok düşüktü mesela KV,Ezel,AM gibi 10+ reyting gören bir dizi değil ama bence o dizi Müslüm Baba gibi oldu biri öldükten diğeri final yaptıktan sonra daha ünlü oldular.Sosyal medyanın tamamında yapılsa Leyla ile Mecnun kazanırdı etkinliği gibi, ya da Leyla ile Mecnun vs Ezel finali olurdu eşleşmedikleri sürece.
Aşkı Memnu'ya vermişsin.Hiç şüphesiz Ezel.
Uyarlama olan Aşk-ı Memnu, Ezel değil. Dizileri karıştırdın herhalde.Erken final olmuş.
Ezel'i çok sevsem de uyarlama bir dizi olduğu için oyum Aşk-ı Memnu'ya gitti.
Ezel bir diziden uyarlandı diye biliyorum.Uyarlama olan Aşk-ı Memnu, Ezel değil. Dizileri karıştırdın heralde.
Hayır, ne bir diziden uyarlama ne de bir romandan. Monte Kristo Kontu'ndan esinlendiği söyleniyor ama uyarlama değil. Ya da benim izlediğim diziden haberim yok.Ezel bir diziden uyarlandı diye biliyorum.
Monte Kristo Kontu filminin uyarlamasıymış.Hayır, ne bir diziden uyarlama ne de bir romandan. Monte Kristo Kontu'ndan esinlendiği söyleniyor ama uyarlama değil. Ya da benim izlediğim diziden haberim yok.