Ekli dosyayı görüntüle 134172
İsveç'te görev yapan bir Türk hanımefendi çiz dedim böyle çizdi öğretmen olmasını da istedim @Dosi
@Dosi den yorum isteriz
Ekli dosyayı görüntüle 134172
İsveç'te görev yapan bir Türk hanımefendi çiz dedim böyle çizdi öğretmen olmasını da istedim @Dosi
İnanır mısın ilk attığında da ilk gözlerine dikkat ettim. Demek ki ben fotoğrafta ilk gözlere bakıyorum. Denizin fotolara böyleyim. Ooo aydınlanma geldi. 😏☺️Bu fotoda gözlerinin içine baktığın için tebrik ediyorum![]()
Sağol canım, evet benim ama biraz farklı yaptı tabi.![]()
Yazılara üstten baktımda cidden siz böyle başkalarının manitalarına bakıp böyle iç mi geçiriyorsunuz?SAcları da kızıl yapsaydın dolgun dudak ruj fuşya olacak. Basenler geniş güzel bir dizi oyuncusu olur yanlış anlaşılma olmasın![]()
Yazılara üstten baktımda cidden siz böyle başkalarının manitalarına bakıp böyle iç mi geçiriyorsunuz?
yok buradaki yorumlardan sonra kendi fotomu pixarlıda olsa atmam.Bilmiyorum Hadise bu arada çok benzetemediniz ama
------
Tamam Grog'a fotonu atıyorsun. Bu fotoyu pixar şeklinde çiz diyorsun çiziyor uygulama indirmene gerek yok![]()
Oha bu kadın neymiş lan Irına Shayk 3.0 modeli gibi aboooBugünlük son denemem olsun
Çok yakıṣıklı erkek ve hanımefendi güzel kadın, büyük bir lüks otelden çıkarken çiz. Dıṣarıda son model arabalarına doğru gidiyorlar ama çıktıklarında bir sürü paparazi var.
Ekli dosyayı görüntüle 134174
İnsanın fikri neyse zikrede o
Mosi hala anlamadın o fotodaki hiçbir kadın gerçek değil sklgjsljgjksjklgk
Yıkılıyor foto 😎😎😎 @Yakamoz-AsiBugünlük son denemem olsun
Çok yakıṣıklı erkek ve hanımefendi güzel kadın, büyük bir lüks otelden çıkarken çiz. Dıṣarıda son model arabalarına doğru gidiyorlar ama çıktıklarında bir sürü paparazi var.
Ekli dosyayı görüntüle 134174
Oha bu kadın neymiş lan Irına Shayk 3.0 modeli gibi abooo
Trabzonluyum diyor benAhada ben. 😅
Ekli dosyayı görüntüle 134175
Çok benziyor amaGece gece kahkaha attırdın la hahahahahahaha![]()
![]()
40 yaş üzeri gösterdi ya. Biraz üzüldüm. Böyle değilim. 😒😂Trabzonluyum diyor ben![]()
Çok benziyor ama
O değil de milletin Pixar hali ne kadar tatlı beni niye sabıkalı gibi çizdi bu![]()