Valla tam bir düğün fotoğrafı olmuş
10 numara 5 yıldızGelin de çok iyi haa
![]()
Keṣke gerçek olsa.. neyse ağlamak yok
Valla tam bir düğün fotoğrafı olmuş
10 numara 5 yıldızGelin de çok iyi haa
![]()
Gerçek bir insan gibi yapmış resmenOnu 1-2 güncellemeye yapar
Ekli dosyayı görüntüle 134164
Ulan aşk acım yoktu ama böyle bir hatun acısı çıktı şimdi nasıl güzel olurdu beee
Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklıııssssssssssss
Bu yapay zeka saati hep 10.10 yapıyor bu aradaEkli dosyayı görüntüle 134166Merhaba 🖐️ Çok komik görünüyor 😁😁
Gerçek bir insan gibi yapmış resmen
Yapay zeka bambaşka bir seviyeye getirdi her şeyi![]()
Ahahahaha. Fotoğrafı kesmiş. AhahhahaOnu 1-2 güncellemeye yapar
Ekli dosyayı görüntüle 134164
Ulan aşk acım yoktu ama böyle bir hatun acısı çıktı şimdi nasıl güzel olurdu beee
Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklıııssssssssssss
Tam böyle kıpır kıpır gerçekten aşık olunacak bir tip ha hiç kötü bir şey düşünmezsin mesela
Vesikalık yapıp cüzdana koyasım bile geliyor..Ahahahaha. Fotoğrafı kesmiş. Ahahhaha![]()
![]()
Ula ne adamsın ya.
Ünlü saat markaları da reklamlarında veya sitelerindeki fotoğraflarda hep 10.10 yapıyormuş saatleri. Sebebi estetik görünmesiymişBu yapay zeka saati hep 10.10 yapıyor bu arada![]()
Aaa neden acaba?Dolu kadeh de çizemiyor deneyebilirsiniz gurme bilgidir![]()
Bu doğal olmuş daha gerçekçi
Onların hepsi benim yeğenim. Bir tane daha var ama onu kabul etmedi GPT. Dayıları olarak hepsini yanıma toplamıştım. 😂😂Burada kim kim ṣimdi![]()
Vuuuuuu. İnsan içinde açmayın diye uyarı koymalıydın dostum.
Alev emojisi yok olsaydı ifade bırakmaya onu atardım 🔥
Ya paylaşmayım dedim de durun
Ayyy gözlerim kanadı. Olmamış bu. Teyzeye benzemiş. 😄🫣Ya paylaşmayım dedim de durun![]()
O nasıl oluyor ki? Ben Grog başkası bilmem@Dosi bari pixar halini yap at zaten alakası olmuyor pek![]()
Bilmiyorum Hadise bu arada çok benzetemediniz amaBu seninki niye karnını tutuyor hamile mi![]()
Tamam Grog'a fotonu atıyorsun. Bu fotoyu pixar şeklinde çiz diyorsun çiziyor uygulama indirmene gerek yokO nasıl oluyor ki? Ben Grog başkası bilmemuygulama indirtme
![]()